Ново място: Хотел Amuse Bouche by SKABRIN

Хотел на изкуството и дизайна възражда Банско, а ние нямаме търпение да ти разкажем за уникалната му атмосфера…

0 коментара Сподели:
Хотел Amuse Bouche by SKABRIN

Банско е приказка, древна магия, съкровище, заобиколено от величествена природа

и любимото ни място за почивка, когато искаме да сме близо до София, но същевременно да се насладим на страхотни гледки, пълен комфорт и абсолютна наслада за всички сетива. Ето защо, когато пътуваме натам, няма как да не те заведем на любимата ни нова локация, която ни предлага всичко, от което се нуждаем за перфектното прекарване.

Хотел Amuse Bouche (Амюз Буш) by SKABRIN е новото бижу на града, което очарова с дизайн, местоположение, обслужване, несравним комфорт и разбира се – всички допълнителни услуги, от които се нуждаем като истински ценители на добре прекараното време. Хотелът е създаден от Александър Скабрин – наследник на видния бански род Скабрин и рода на Хаджи Вълчо, брат на Отец Паисий, а от миналото и традициите, които носи, той перфектно ни поднася съвременния прочит на всичките си удобства и иновации

с емблематичен стенопис на фасадата си от световноизвестното дуо графити артисти Arsek&Erase. Но нека ти разкажем повече:

Мястото

Хотел Amuse Bouche (Амюз Буш) by SKABRIN се намира в гр. Банско и разполага с 30 апартамента, всеки от които проектиран с индивидуална визия от дизайнерите на интериорно студио SKABRIN.

Създаден за онези, които странят от клишетата и обичат баланса между работната обстановка, живота сред природата и активната почивка,

хотелът разполага освен с концептуално различни апартаменти и с широко лоби, бар-ресторант с множество проектори, басейн, гардеробна, скиорна и тренажори. В стремежа си да бъде нестандартен, Amuse Bouche by SKABRIN събира общите помещения в едно пространство, удобно за срещи, тиймбилдинг или просто като co-working space, където хора с различни професии могат да споделят опит, идеи, храна и забавления.

Интериор, стил и кухня

Дизайнерските мебели също допринасят за комфорта на мястото,

като в допълнение на преживяването откриваме и натурална козметика по стаите за максимално изживяване. За всички свои гости, които ценят комфорта, разкоша и блясъка, екипът на хотела е подготвил вкусна храна, поднесена по необичаен начин, прясно изпечено кафе и специалитети, които може да опитате само тук.

Кухнята е разнообразна, менюто е отлично подбрано, съставките са пресни и винаги поднесени с грижа и внимание към всеки гост.

Може да избирате от страхотните им предложения,

неустоимите специалитети, богатото разнообразие, което предлагат за закуска, или от селектираната им винена листа.

Обичаме да се отпускаме във външната част на хотела с коктейл или питие в ръка или да посрещаме вечерите с чудесното червено вино в компанията на някой от изкушаващите им десерти. Определено готвачите на мястото разбират от перфектна храна, така че не ги пропускай! За финал ти подсказваме, че

хотелът е част от творческата верига обекти на SKABRIN,

сред които са Бащин Дом и Skabrin RestoBar в Банско, Hacienda Residence в Иваняне и интериорно студио SKABRIN в София – всички създадени с дългогодишния опит и вдъхновение от Александър Скабрин и неговия екип, които те очакват. Непременно ги посети!

гр. Банско, ул. „Кръстьо Асенов“ 17

IG/amusebouchebyskabrin

За още от същото – виж Местата в Банско, които да не изпускаш този сезон

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *