„Дяволското гърло“ Сезон 2 – всичко, което трябва да знаеш за сериала

С радост разбрахме, че един от качествените български сериали отново се завръща на малкия екран – даваме ти всички важни подробности за Сезон 2

0 коментара Сподели:

снимки: Дяволското гърло: Есента на демона 

Можем с ръка на сърцето да кажем, че в последните няколко години два са българските сериала, които ни впечатлиха и определено си заслужават. Единият от тях е „Вина“, чийто втори сезон вече тече по БНТ, а другият е „Дяволското гърло“, на който се наслаждавахме през 2019 г. Ето защо, когато новината, че „Дяволското гърло“ се завръща заля интернет пространството, ние бяхме на седмото небе.

Официалната премиера на Сезон 2 ще е на 29 февруари от 22:00 часа в ефира на Нова телевизия.

Това съобщи в официалния си профил актрисата Теодора Духовникова, която написа, че ни предстои Дяволското гърло: Есента на демона. Припомняме ти, че „Дяволското гърло“ Сезон 1 разказваше историята на криминално разследване на ужасяващи убийства, които се случват в Смолянска област, и беше заснет почти изцяло в Родопите.

Освен разследването на тежките престъпления и известна доза мистика сериалът акцентира и върху важни социални и общочовешки проблеми като приятелство, любов и предателство. Ролята на разследващия полицай от Смолян беше поверена на Владимир Карамазов, а Теодора Духовникова му помагаше в ролята на криминален профайлър, изпратен от София.

Образът ѝ беше на агента на Държавна агенция „Национална сигурност“ Миа Язова,

която решава да помогне на комисар Филип Чанов, който се занимава със случая. Отначало Филип не е въодушевен от намесата ѝ, но постепенно открива, че уменията ѝ в криминологията и разпитите могат да бъдат много полезни. Миа и Филип трябва да работят в екип и да не пропускат нито една следа, ако искат да открият убиеца. Актьорският състав на сериала също беше впечатляващ, като в Сезон 1 видяхме Владимир Карамазов, Теодора Духовникова, Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов, Диана Димитрова, Павела Апостолова, Лидия Инджова, Христо Петков и др.

Сега Сезон 2 „Дяволското гърло: Есента на демона“ ни обещава да се потопим в мистиката на величествения град Велико Търново, като в центъра на събитията отново ще са полицаите Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов).

Този път двамата ще трябва да разплетат сложна мистерия, която се крие зад редица убийства.

Към главните герои във втори сезон на продукцията ще се присъединят Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев и Тони Наумовски. Завладяващият сценарий е дело на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Продуцент отново е Евтим Милошев.

„Има много по-брутални престъпления, защото обществото се е променило. Животът на хората и на полицаите се е променил. Границата между доброто и злото е размита, а всички в полицейския участък се опитваме да открием извършителя на престъпленията. Опитваме се да погледнем от философска и екзистенциална гледна точка на тези теми.

Надявам се, че ще предложим нещо завладяващо и емоционално за зрителите“,

разкри пред NOVA Павел Веснаков. Припомняме ти, че „Дяволското гърло“ е първата телевизионна поредица, спечелила престижното отличие „Златна роза“, и те очакваме пред екраните на 29 февруари – ще бъде епично!

За още от същото – виж „Под прикритие“ – Юлиан Вергов става новият Главен, а Джаро се завръща!!!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *