Пет сериала, които да не пропускаш през първата половина на 2024 г.

Даваме ти списък с част от най-очакваните сериали през новата година – подготви се за разнообразие от жанрове

0 коментара Сподели:

Новата година ни мотивира да ти подарим емоции.

За целта подредихме класации с най-специалните концерти, най-очакваните албуми, най-вълнувашите дестинации, най-важните филмови премиери и най-добрите ски дестинации за 2024 г. Сега е време да те изненадаме с пет сериала, които ни спечелиха със звезден актьорски състав и страхотна история.

Новата година ще бъде богата на премиери, като първите няколко месеца изглежда ще ни държат заети с разнообразие от заглавия.

Миналогодишните масови стачки на представители от киноиндустрията забавиха излизането на някои продукции, което ще се отрази в безкрайни дни пред телевизора с цветни епизоди и нови дебюти. Взимай пуканките и виж кои влизат в списъка ни с фаворити.

Masters of the Air

Ако си фен на Band of Brothers и The Pacific, то новият Masters of the Air със сигурност ще ти хареса.

Сериалът е базиран на книга, продуциран e от Стивън Спилбърг и Том Ханкс и проследява 100-ната бомбардировъчна група на военновъздушните сили на армията на САЩ по време на Втората световна война. Военната драма може да се похвали с актьорски състав, включващ Остин Бътлър (Elvis), Бари Когън (Dunkirk), Нкути Гатва (Sex Education), Калъм Търнър (Fantastic Beasts) и един от синовете на Джуд Лоу – Раф (Twist).

One Day

Хитовата книга на Дейвид Никълс изглежда ще получи още една възможност да ни разчувства и накара да заобичаме романтичния жанр. Този път тя оживява в сериал с много смях, безупречен саундтрак и интересен актьорски състав – Лео Удол (The White Lotus) и Амбика Мод (This is Going to Hurt). Виж как животът на двойката се развива чрез запечатването на моментни снимки!

3 Body Problem

3 Body Problem идва със заявка за научнофантастична поредица, която ще ни отвее.

Историята е от трилогията на Лиу Цъсин Remembrance of Earth’s Past и ни пренася през минало, настояще и бъдеще. Вярваме, че сериалът ще надмине очакванията, защото по него работят представители на гениалния Game of Thrones – шоурънърите Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс, а сред актьорите са Лиъм Кънингам, Джон Брадли и Джонатан Прайс.

Griselda

Вдъхновен от живота на наркотрафикантката Гризелда Бланко, драматичният лимитиран сериал ще представи възхода и падението на кокаиновата кралица. София Вергара (Modern Family) ще покаже как работи комбинацията от бърз мозък и неустоим чар при печеленето на власт и приятели в тъмните кръгове.

Mr. & Mrs. Smith

През 2005 г. Брад Пит и Анджелина Джоли изиграха семейство Смит по най-секси и лудия начин.

19 години по-късно е време за нов прочит на историята – Доналд Глоувър (Solo: A Star Wars Story) и Мая Ърскин (Pen15) са непознати, които си намират работа в шпионска агенция и трябва да работят заедно, преструвайки се на семейство. В епизодите ще видим как изпълняват мисии, а успоредно започват да се влюбват един в друг.

А лятото се готви за Битката за Железния трон продължава – Сезон 2 на House of the Dragon идва през лято 2024

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *