Битката за Железния трон продължава – Сезон 2 на House of the Dragon идва през лято 2024

Фенове, the war is coming – ще гледаме продължение на House of the Dragon с нови герои

0 коментара Сподели:

Един от най-успешните сериали в света, присъстващ и в нашия топ лист, е Game of Thrones.

Преди малко повече от година носталгията по това кино бижу беше утешена с неговото продължение – House of the Dragon, поредицата на Джордж Р. Р. Мартин, която се развива 172 години преди раждането на Денерис. 

Е, първият сезон вече е в историята, а новината за предстоящото през лято 2024 продължение идва с нови персонажи.

Събирай най-достойните си воини a.k.a останалите фенове на сериала и се приготви за развръзка. Показваме ти обновения каст и тийзър, с които да надникнеш какво ще се случи в семейство Таргариен и битката за Железния трон. 

Продължението на House of the Dragon идва с по-тъмни и мрачни визуализации, което ни обещава нов, още по-драматичен сезон.

Втората част ще бъде от 8 епизода, в рамките на които ще видим много нови лица заедно с познатите персонажи. Завръщащите се членове на актьорския състав включват: Мат Смит като Деймон Таргариен, Оливия Кук като възрастната Алисент Хайтауър, Ема д’Арси като възрастна Ренира Таргариен, Ийв Бест като Рейнис Веларион, Стив Тюсант като Корлис Веларион, Фебиън Франкъл като Кристън Кол, Еван Мичъл като Емонд Таргариен, Том Глин-Карни като Егон II Таргариен, Соноя Мизуно като Мисария, Рис Айфанс като Ото Хайтауър, Хари Колет като Джекерис Веларион, Бетани Антония като Бела Таргариен, Фийби Кембъл като Рена Таргариен, Фиа Сабан като Хелена Таргариен, Джеферсън Хол като Джейсън Ланистър и Тайлънд Ланистър, Матю Нийдъм като Ларис Стронг.

House of the Dragon season 2

А ето кои са новите попълнения в звездния каст на сериала: 

Клинтън Либърти като Адам от Хъл, Джейми Кенна като сър Алфред Брум, Киран Бю като Хю, Том Бенет като Улф, Том Тейлър като лорд Креган Старк, Винсънт Реган като сър Рикард Торн, Абубакар Салим като Алин от Хъл, Гейл Ранкин като Алис Ривърс, Фреди Фокс като сър Гуейн Хайтауър, Саймън Ръсел Бийл като сър Саймън Стронг.

Надяваме се, че този сезон ще отговори на въпроса: „Кой ще поеме Железния трон?“,

след като видим коя страна на семейството ще надделее – тази, която иска Ренира Таргариен (Ема д’Арси) да поеме управлението, или другата, предпочитаща най-големия син на Визерис. 

Именно тези събития предшестват кървавата гражданска война, която унищожава Таргариен и води до началото на GoT,

където виждаме как потомците на Денерис и нейния брат Визерис III живеят в изгнание, години след като семейството им е свалено от власт. Готвим се за обрати и драма, а ти?

Велико Търново ни зове – Nasimo представя изложбата 182g

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *