Jameson представя: 5 филма, с които да запълниш времето между два Game of Thrones епизода

Листата е само за вманиачени!

0 коментара Сподели:

Знаем колко е трудно да преживееш времето между два Game of Thrones епизода. Ето защо ти влязохме в положение, помислихме и открихме решение на твоя проблем. Кои са филмите, в които е закодирано по нещо от ДНК-то на Game of Thrones. Чети надолу и блокирай следващия уикенд.

CENTURION (2010)

Neil Marshall, режисирал Centurion, е човекът, който стои зад два от най-епичните GoT епизоди – Blackwaterи The Watchers on The Wall. Този път обаче историята те връща в Древен Рим с група войници, начело на които, уви, не е Джон Сноу. Michael Fassbender си тежи на мястото, а мащабът на продукцията конкурира GoT.
Трейлърът е тук.

VALHALLA RISING (2009)

Фантастични елементи и кървави сцени. Типично за Refn диалогът е отстъпил място на "картинката". Определят Valhalla Rising като "подобрена" версия на Game of Thrones, без безкрайното бръщолевене на Tyrion. Пак по модел на Refn филмът е много бавен, така че подходи с търпение или мини нататък по списъка.
Трейлрът е тук.

DRAGONSLAYER (1981)

Нямаше как да не намесим дракони!Религиозните култове са още нещо, по линията на което двата филма са нещо като далечни роднини. Историята е класическа легенда – селяни жертвопринасят девица, за да се спасят от това да умрат в драконови пламъци, а специалните ефекти са фантастични за времето си.
Трейлърът е тук.

LORD OF THE RINGS (2001)

Фантастичен игрален свят, сложни взаимоотношения, куп герои, които нямат запомняне и борба за власт, която всеки си мисли, че е избран да получи. Да ти звучи познато? Средната земя и Westeros имат общо, а ако ги подхванеш наред – филм по филм и епизод по епизод, можеш да запълниш остатъка от лятото.
Трейлърът е тук.

EXCALIBUR (1981)

Разработка на историите за крал Артур носи онази нишка от Game of Thrones, в която водещо е благородството и дълга към другите. Ако любимият ти герой е бил Нед Старк и просто искаш да гледаш още герои в неговата стилистиката – рицарите на кръглата маса няма да те разочароват.
Трейлърът е тук.

5 филма, в които морето е главен герой.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *