Пусни леопарда на свобода

Или как да бъдеш красиво градско коте

0 коментара Сподели:

Леопардовият принт има вездесъща слава и почти не е излизал от употреба по улиците на големите градове от фешън момичетата. Неговият път започва някъде през 50-те и е прокаран от един дизайнер и неговата муза, а именно Kристиан Диор и тайнствената Мица Брикар. Има различни слухове за произхода на тази жена, но така и никой не разбулва тайнствеността й, а единственото, което е сигурно, е, че тя е истински любител на леопардовия принт и го налага с пълна сила в модата.

Мица Брикар

През 60-те, 70-те и 80-те години леопардовият принт често се свързва с рок звездите, а Деби Хари от Blondie го носи по-добре от всеки друг в тези времена. В тази графа можем да добавим и Джаки Колинс, която неведнъж споделя, че леопардовият принт е най-голямата й слабост.

С днешна дата това е класика за всеки гардероб.

От бляскавата Оливия Палермо до иконата на Великобритания Алекса Чънг – носят го всички уважаващи себе си фешънисти и трудно ще се сетим за някой, който не притежава поне една дреха със забележителния принт.

През 2018-а той ще е буквално навсякъде и преди да си се зачудил как точно да го комбинираш, ти разкриваме простото правило – добавяй го съвсем  спокойно в едноцветни сетове, за да внесеш пищност и лукс в начина, по който изглеждаш.

Ако си достатъчно смела, добавяй го и към други принтове и цветове, като просто не забравяш златното правило леопардът да присъства само в един от елементите в облеклото.

Супер лесно е и е доста секси, тази зима ще си го намериш навсякъде, затова селектирахме малко снимки за вдъхновение как да бъдеш красиво градско коте по нашите ширини.

Виж откъде можеш да се сдобиеш с "лол" леопардови мотиви за твоя аутфит.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *