Тимъти Шаламе, каним те на среща

Да си красив и два пъти по-талантлив

0 коментара Сподели:
Timothee Chalamet 3

Ако някой може да ни обясни как франзуците имат изписани лица и мега яката коса, ще черпим. 

Честно казано, Тимъти Шаламе може да направи всичко да изглежда секси, независимо дали е свирене на пиано без тениска, несръчно говорене на развален френски или смешно танцуване някъде в средата на Северна Италия. Хубаво, не сме единствените влюбени на опашката пред апартамента на Тимъти, ама и за двубой с Лурдес Леон, Лили-Роуз Деп или Кайли Дженър сме готови. 

Социалните мрежи направо преливат от фен страници на Тимъти и дори знаменитостите не могат да скрият увлечението си по актьора. След ролята му в Call Me by Your Name просто всички полудяха по него.

Тимъти Шаламе е съвременният Адонис. Неговите силно изразени черти на лицето, пронизващи зелени очи и перфектно разпилени къдрици само подчертават естествената му красота. И най-странното е, че Тимъти изобщо не влиза в хиперсексуализираните мъжки стереотипи за мачо. Напротив, той е хърбав и няма изпъкнали мускули, нито изписани плочки.

Точно защото не е типичната холивудска визия, припадаме по него.

Отдадеността му към модата и липсата на страх към експериментални ансамбълчета са огромни предимства. Тимъти без усилие се появява с костюм на цветя, бебешко-розов блейзър или панталон във цвят фуксия. И да, намираме го за смело.

Andreas Rentz / Getty Images

Иначе актьорът идва от връзката на американката Никол Флендър, брокер на недвижими имоти и танцьорка, с французина Марк Шаламе, редактор на УНИЦЕФ. Тимъти е отгледан в артистична среда, участва в реклами и играе на сцена още като тийнейджър. Ролите му се простират от предизвикателство да играе гей в Call Me by Your Name, през партньорство със Селена Гомез в A Rainy Day in New York, до историческата драма The King. Скоро ще го гледаме и във втората част на Dune.

Личността на Шаламе е поредната добавка към привлекателната му визия.

Неговите интервюта показват земна природа, автентичност и щипка хумор. Между другото, за превъплъщението си в Call Me by Your Name Шаламе беше номиниран за „Най-добър актьор“ на Оскарите през 2018 година, което го превърна в третия най-млад кандидат на Академията. Освен това той е и първото самостоятелно мъжко лице на британския Vogue.

11 филма, които очакваме с нетърпение до края на 2023

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *