11 филма, които очакваме с нетърпение до края на 2023

За всички филмови ентусиасти

0 коментара Сподели:

Киноманската ни природа не ни позволява да стоим мирни.

Гледаме трейлъри, следим кинопрограми и скролваме в стрийминг платформите, сякаш животът ни зависи от това.

Постоянно сме в търсене на нови заглавия, а вече изгледаните се превръщат в перфектната неангажираща, но културна тема на разговор. Каним те в клуба на филмовите ентусиасти, като споделяме разнообразна и богата селекция с едни от най-интересните филми, чиито премиери предстоят до края на годината. 

Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One

Седми на брой в поредицата, филмът излиза с малко закъснение след забавяния покрай пандемията. Това обаче няма значение, защото Том Круз се завръща в  ролята на смелия Итън Хънт, а познати имена като Саймън Пег, Ребека Фъргюсън и Ванеса Кърби му партнират в поредното приключение.

Barbie

Трейлърът подпали интернет с облечените в розово Марго Роби и Райън Гослинг, а трендовете в стил Barbie бързо полазиха социалните мрежи. Ако това не е знак, че филмът ще е нещо голямо, то фактът, че е режисиран от Грета Гъруиг, може би го гарантира. Няма да изброяваме звездния актьорски състав, тъй като е твърде дълъг, но ти си пусни трейлъра и ще разбереш за какво говорим. 

Meg 2: The Trench

Може би не го гледай преди лятната си почивка, защото може и да не се осмелиш да влезеш във водата.

Потапяме се в море от адреналин с Джейсън Стейтъм и една огромна акула. 

The Creator 

Ако все още изкуственият интелект не те плаши, то The Creator ще се погрижи да промени този факт. Гледаме този епичен sci-fi трилър за войната между човека и машината и се надяваме на едно – бъдещето ни да не изглежда така. 

Kraven the Hunter 

Вдъхновена от комиксите на Marvel, тази история разказва за руски емигрант, който се опитва да докаже, че е най-добрият ловец в света. В ролята влиза Арън Тейлър-Джонсън, а останалото гледаме на големия екран. 

Killers of the Flower Moon 

Режисиран от големия Мартин Скорсезе, филмът е адаптация по едноименната книга на Дейвид Гран. Разказва ни за комплексната връзка на Америка с коренното ѝ население, а в главните роли гледаме Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. 

Dune: Part Two

Няма какво да ти говорим за втората част на Dune, чакаме я с нетърпение. Единствено можем да ти подшушнем, че

новите попълнения в каста включват Флорънс Пю, Остин Бътлър и Кристофър Уокън,

а това звучи повече от вълнуващо. 

The Marvels

Никоя кино селекция не е завършена без филм от вселената на Marvel. Предлагаме на вниманието ти The Marvels, който проследява приключенията на женското трио Моника Рамбо, Камала Кан и Карол Денвърс.

The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes

От последния филм на The Hunger Games мина твърде много време. Затова се вълнуваме, че ще можем да гледаме предисторията, в която главен герой е самият Сноу като млад ментор в игрите преди години. 

Next Goal Wins 

Режисиран от Тайка Уайтити, филмът проследява футболния треньор Томас Ронген, който е нает, за да възроди американски отбор, смятан за най-слабия в света. 

Napoleon

Историческа драма, посветена на известния френски император и режисирана от Ридли Скот? Звучи ни доста интригуващо. В ролята на Наполеон влиза Хоакин Финикс, а Жозефин е изиграна от Ванеса Кърби. 

В този дух: Филмите, в които бихме искали да живеем

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *