Коктейлът на Филип Буков: Salty Jam

Мечтаем някой умел миксолог да кръсти коктейл на нас, но дотогава ти разказваме за съвсем истинската идея на Absolut

0 коментара Сподели:
absolut филип буков

Коктейлите отдавна са олицетворение на артистичността и чистото удоволствие. От класически до иновативни творения, тези еликсири имат силата да ни пренесат в нови висоти на сетивната наслада без значение къде се намираме. Е, и днес те каним да се впуснеш с нас в изкусително пътешествие през това майсторство.

Убедени в добрата си преценка, знаем че това съкровище ще се хареса и на теб.

След като Absolut измислиха топ signature коктейли с имена като Espresso del Mar и Fresh Kick за колоритни градски личности (припомни си кои са щастливците и как може да си направиш коктейлите у дома, като кликнеш на имената им), любимата на мнозина водка за забъркване на коктейли си е избрала следващ герой –

чаровния Филип Буков.

Актьора Филип Буков познаваш от ролите му в едни от най-гледаните телевизионни сериали, както и от актуални заглавия от родната театрална сцена. Извън това си амплоа Филип обича спорта, екстремните преживявания и предизвикателствата. Всичко това се забърква в един вълнуващ коктейл с име Salty Jam, в който от Absolut добавят следните съставки:

Salty Jam

  • водка Absolut
  • Фреш лимон
  • Сироп карамел
  • Щипка сол
  • Белтък 
  • Карамелизирана захар

Зад баровете Мементо НДК, Мементо Витошка, Мементо Раковска, Мементо Варна и One more Рark Bar от 30.06. до 16.07 ще те очакват усмихнатите бармани, които да ти забъркат избраната напитка. Разбира се, с Absolut, която е перфектна за коктейли и незабравими моменти. Отправяй се веднага към някое от заведенията, за да го пробваш.

В случай че вече си избягал от града и си се впуснал в лятната наслада, можеш да гледаш видеото, което от Absolut са подготвили за коктейла на Филип тук.

За още коктейлно съдържание последвай страницата на Absolut.

Ще се видим в бара. До скоро!

Тук те очакват 5 бара, които ще приютят жадната ти душа след работа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *