3 коктейла с Roku Gin в сезона на цъфналите вишни

Заливаме дните с финото майсторство на японските занаятчии

0 коментара Сподели:
ROKU_Cocktails_GoGuide

Не е нужно да летиш до Япония, за да усетиш блажения аромат на цъфнали вишни.

Тази пролет отваряме шестоъгълната бутилка на Roku Gin, за да залеем дните с финото майсторство на японските занаятчии.

Шестте автентични растения и осемте традиционни билки, дестилирани до прецизност, превръщат този джин в ароматно приключение из японската история. Сервираме го в 3 коктейлни вариации, защото сезонът за цъфтеж на диви вишни току-що настъпи, а точно този искаме да задържим завинаги.

Открий твоята комбинация на следващите редове, а ако някоя от тях те вдъхнови за домашно забъркване на магия, значи сме си свършили работата.

ROKU Gin & Tonic

Съставки:

» 50 мл ROKU Gin
» 150 мл тоник
» пресен джинджифил (6 пръчици)


Във висока чаша, пълна с лед,
смесваме съставките и добавяме
джинджифил.

8 арт пространства, в които да нахраниш душата си

ROKU Basil Smash

Съставки:

» 50 мл ROKU Gin
» 20 мл фреш лимон
» 10 мл симпъл сироп
» босилек (8–12 листа)
» босилек (връх)


Поставяме съставките в шейкър
с лед и енергично шейкваме.
Прецеждаме в чаша върху лед.
Украса: босилек

ROKU Sour

Съставки:

» 50 мл ROKU Gin
» 10 мл Гран Марние
» 10 мл Лимончело
» 20 мл фреш лимон
» 30 мл белтък (или веган
алтернатива)


Поставяме съставките в шейкър
с лед и енергично шейкваме.
Прецеждаме в чаша върху лед.
Украса: кора от портокал

За още вдъхновение: 3 коктейла с… ароматен MOUTAI

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *