Joker: Folie à Deux идва, а с него и Лейди Гага като Харли Куин

Warner Bros. обявиха, че лентата ще направи своята световна премиера на 9 октомври 2024 г. – пет години след излизането на първия филм

0 коментара Сподели:

Честит закъснял Св. Валентин! За Хоакин Финикс, който в прегръдките си държи Лейди Гага, определено…

Във филма отново ще видим магнетичния Хоакин Финикс, който се сля с ролята на легендарния злодей в света на Батман, докато Гага ще се превъплъти в д-р Харлийн Куинзел. Историята на романсът им започва в Arkham Asylum в Готъм Сити когато зловещият персонаж на Финикс се среща с психиатърката си.

Харли Куин е създадена за първи път за Batman: The Animated Series през 1992. Персонажът бързо се превръща в любим герой на феновете, прескачайки от телевизионния екран към страниците на комиксите. Марго Роби пренесе ролята ѝ на големия екран през 2016 в Suicide Squad и спинофът Birds of Prey.

Какво друго можем да очакваме, освен Bad Romance в дългоочакваното продължение на Joker?

Засега не знаем много за Folie à Deux, освен че на режисьорския стол отново ще седне Тод Филипс. Сюжетът все още се пази в тайна, но това, което знаем е, че продължението разглежда заблудата и психичните заболявания, споделяни от двама души, което предполага, че Жокерът и Харли няма да правят добрини…

Оригиналният Joker на Филипс стана сензация през 2019 г., превръщайки се в най-касовия филм с рейтинг R в историята.

Той спечели „Златен лъв“ на филмовия фестивал във Венеция и беше основен претендент на годишните награди на Академията, спечелвайки 11 номинации и победи за Хоакин Финикс за най-добър актьор и Хилдур Гуднадотир за най-добра музика.

Драматичният успех на лентата бързо предизвика спекулации за продължение, и въпреки че пейзажът в DC се промени доста през последите години, проектът на Филипс остана до голяма степен недокоснат от новосформираното DC Studios и неговите управници Джеймс Гън и Питър Сафран. От студиото предупредиха, че Joker: Folie à Deux няма да играе роля в наратива на други предстоящи филми на DC.

Warner Bros. обявиха, че лентата ще направи своята световна премиера на 9 октомври 2024 г. – пет години след излизането на първия филм.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *