6 приложения, които ни спечелиха тази година

Обработване на снимки, онлайн курсове или билет за градския транспорт в телефона?

0 коментара Сподели:

“Дай да ти разгледам приложенията на телефона, за да знам с какъв човек си имам работа.” Сигурно и на вас ви се е случвало някой приятел да реши да си изпроси подобно нахлуване в личното ви пространство. Какво да се прави? Нека гледа. Добрата новина, която искаме да ти съобщим покрай тази селекция, е, че предоставяме възможност да гласуваш кой според теб е най-якият от изброените апове и да спечелиш чисто нов телевизор Philips 4K OLED TV на glasuvai.hicomm.bg

    

Ето какви родни и международни приложения можеш да откриеш в нашите телефони:

Art Passport – световното изкуство в телефона ви

Това безплатно приложение осигурява на всеки, независимо къде се намира, достъп до съвременно изкуство от най-известните световни галерии и музеи. Нещо повече: можете да разглеждате произведенията в 360-градусова панорама, както и във VR. Така виртуално можете да посещавате галерии, без да сте физически там, и да се насладите на картини, скулптури и най-различни други произведения на изкуството, както и на описанията към тях и специфичната информация, предоставена за посетителите. Приложението може да се използва с Google Cardboard.

Тrigraphy (BG) – тайното оръжие на всеки художник

Едно наистина артистично приложение, което е тайното оръжие на всеки художник. С Trigraphy превръщате всяка обикновена снимка в най-интересното изображение, добавяйки ефекти от 116 различни предварително зададени формати, правите преливки, избирате филтри на цветовете, а също и променяте текстурата. Приложението позволява и обработка на доста големи изображения (до 4096 x 4096 пиксела).

Вдъхновете се за творене с обучителните материали и превърнете фотографиите си в истинско изкуство.

Meitu – професионални снимки, здравейте!

Това не е поредното приложение за обработката на снимки – то ви позволява наистина да ги промените така, че да изглеждат като направени от професионален фотограф. Можете да изгладите лица, да промените тен, да ретуширате малки детайли, а също да добавите текст и улавящи вниманието ефекти и да отстраните това, което не ви харесва в изображението. С Meitu можете да смените фона на снимката, да промените чертите на лицето, а със специална AI технология, която засича лица, можете да добавите и движещи се стикери или ръчно рисувани ефекти.

Tickey (BG) – билети и карти за проверка… в телефона, моля!

Скоро вече няма нужда да мислите за хартиено билетче или зареждане на карта – приложението Тickey дава възможност да плащате за пътуването си в градския транспорт само с телефона си.

Необходимо е само да направите свой профил в приложението и да въведете еднократно данните на дебитната или кредитната си карта, с която да се извършват разплащанията. След всяко закупуване на билет получавате нотификация на телефона си и след потвърждаване покупката е извършена. Към момента Tickey може да се използва на метростанции „Сердика“, „Константин Величков“ и „Люлин“.

The Great Courses Plus – видео лекции от световни университети

Приложение за всеки, който иска да задълбочи познанията си в учебните предмети, които го вълнуват най-много. The Great Courses ви предоставя над 8000 видео лекции oт преподаватели от световни университети. Експерти във всякакви области ще ви дадат възможност да придобиете нови знания и умения. Наука, здраве, професионално развитие и хиляди най-разнообразни области, в които можете да усъвършенствате себе си само през смартфона си. Вие избирате кога и колко да учите, нужна ви е само амбиция… и The Great Courses Plus.

Protect Your Kid (BG) – интернет родителски контрол

Всеки родител, който се интересува от това, колко време прекарва детето му в интернет и какво точно прави там, трябва да си набави Protect Your Kid. Mожете да определите колко време на ден детето да играе игри или кои интернет страници да посещава, да създадете настройки, които не само го ограничават, но и го защитават. Приложение за онлайн чистота, от което има огромна нужда в днешното време на хаотичен достъп до всичко в интернет.

Ако и ти ползваш някое от тези приложения и искаш да го подкрепиш в класацията за най-добро цифрово съдържание за 2017-та, ела на glasuvai.hicomm.bg и го подкрепи. Така можеш да спечелиш телевизор Philips 4K OLED TV.

А той наистина е божествен. Големият 55-инчов телевизор разчита на OLED екран.

Това означава, че черното във всяка сцена е наситено и поглъщащо, а цветовете – ярки, живи, магнетични.

POS9002 е отличен избор за всякакъв тип съдържание – от бързите екшъни и динамични игри, през уютните и романтични филми. Всичко не просто оживявана на екрана, а дори излиза извън него чрез тристранния Ambilight, който обгръща телевизора с ореол от смайващи цветове.

Ако искаш да си спечелиш PlayStation 4 Pro+ PlayStation VR+ PlayStation Camera, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *