5 лайфстайл стартъпа, които грабват вниманието

... и правят дните ни по-спокойни

0 коментара Сподели:

Постоянно изскачат нови и нови стартиращи компании, приложения, продукти и става все по-трудно да наваксаш с цялата тази информация. Действително почти няма идея, която да е останала нереализирана. Но за сметка на това Go Guide ще те навигира в безкрайното поле от идеи и ще ти представи най-интересните стартъпи, които биха били полезни в ежедневието ти. Стискаме палци да станат успешни, за да си ги ползваме с кеф!

Aveine

Всеки любител на виното знае колко важно е да се позволи на виното да диша правилно. Ако го изпиеш прекалено рано, след като отвориш бутилката, няма да можеш да се насладиш на цялата му прелест, а пък ако го оставиш твърде дълго, може да има вкус на оцет. Aveine Smart Wine Aerator е продукт, създаден точно с тази цел – предлага на потребителите бърз, лесен и удобен начин за аериране на всякакъв тип вино на базата на специфичните му особености. Определено се нуждаем от това за нашето парти!

Bobbli

Чували сме за идентифициране и възможност за закупуване на продукти от снимки, които виждаме онлайн или на живо чрез приложения за визуално търсене като Google Lens или Bixby на Samsung, но Bobbliе на една стъпка пред тях. Този аpp има за цел да ти „донесе нещата, които харесваш – мода, мебели, места от съдържанието, което харесваш“, и по-точно това, което искаш от любимите си телевизионни предавания и филми. Ех, ако имахме това приложение, когато вървеше Gossip Girl…

Icare

Можеш да кажеш сбогом на ключовете за колата, кредитните карти и батериите


благодарение на смарт пръстена на Icare's Aekyls, който свързва потребителите с ежедневните устройства и битовите услуги с едно докосване на пръста. В комбинация с приложение за смартфон пръстенът използва безконтактна технология за извършване на 28 предварително зададени действия, включително извършване на плащания и отключване на врати. Пръстенът работи само когато е в контакт с първата фаланга на пръста ти, за да се осигури защита и сигурност, които да гарантират една надеждна система.

Notch

Като сложиш сензорите на Notch върху тялото си, можеш да използваш регистрирането на движения, за да създадеш свой собствен 3D модел на смартфона. Това е особено удобно, ако искаш да запишеш движението и да видиш дали изглежда по начина, по който трябва да бъде – примерно при тренировки, където спортистите могат да учат неща като голф техники, фитнес, където да се оцени правилното упражнение, или танцьорите и техните конкретни стъпки. Notch планира да излезе с продукт за потребителите по-късно тази година.

Mystore-e

Представи си, че се разхождаш в някой магазин и намираш точно това, което искаш, показано на екран точно пред теб. Удобно, а? Това е, което предлага Mystore-e, като използва предсказуем анализ чрез AI (изкуствен интелект), за да осигури подходящо персонализирано съдържание, съответстващо на демографските данни на клиента с цифровите екрани.

Целта е да се преодолее пропастта между онлайн и офлайн продажбите и да превърне трафикът в магазините в повече реални продажби

– това е печелившо както за потребителите, така и за търговците.

Ето и едно приложение, което ще ти донесе мир и спокойствие

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *