Неастрологичен хороскоп: 10 – 16 юни

Маг Жаклина обсъди някои неща със звездите

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който е точен като часовник! Честито на всички наши фенове от Изтока, които честват 10 юни, Деня на часовника в Япония! 

Овен

По погрешка набрах актьора Мариан Вълев по телефона. Не беше нарочно. Още помня какво ми каза тогава: „Не знам кой сте, но не мога да говоря сега, защото съм на снимки!“. Добре, че не му изгубих времето тогава, иначе „Лошо момиче“ щеше да излезе със закъснение. Бъдете упорити като него тази седмица и ви гарантирам, че

ще берете само позитивни плодове, и то най-вече на любовния фронт. 

Телец

Преди години срещнах прочутата иберийска поетеса Ида Запанаира (има такава, не гледай учудено) по време на едно от гостуванията ѝ в София. Приближих се до нея, а тя ми прошепна: „Сядайте няма проблем! Има достатъчно кетъринг за всички!“. Трудно се забравят такива мъдри думи. Бъдете толерантни като нея и споделяйте храната си с непознати с поведение на границата на нездравото и ще бъдете възнаградени пребогато. 

Близнаци

Юпитер, който владее знака ви и диктува нагласите му през 24-ата седмица в годината, определи следното. Отидете на гледачка да ви лее куршум против всякакви уроки. По-добре да ви леят куршум, за да не се страхувате повече, че ще някой ще ви разлее пиенето!

Рак

Мили мои Рачета-осмокрачета. Вас ви гони родово проклятие, според което ви чакат 43 години без секс. Ако искате да го прекъснете или поне да се направи контрапроклятие за намаляване на годините или запазване на годините и включване на френска любов като компесаторна мярка, моля оставете вашите координати отдолу. 

Лъв

Веднъж случайно засякох Яна Маринова на едно събитие и тя ми каза: „Не мога просто така да ви давам телефония си номер. Хубав ден и на вас!“. Истинска Лъвица. Тази седмица бъдете като нея.

Бъдете непреклонни и пазете личното си пространство от натрапници. 

Дева

Съсипаха я тая държава, ей! За да се съгради отново, са нужни хора с визия за реда. Гответе се, защото, ако има предсрочни избори, след тях от вас ще се очаква да подредите бъдещето с фантазия и доза реализъм!  

Везни 

Идва Видовден! Според народните вярвания това е денят за равносметка и разплата. За да не се превърне разплатата в саморазправа, маг Жаклина ви дава ролята на знака, който да дава баланс в обществените нагласи през седмицата. 

Скорпион

За някой 15 юни е Видовден, а за Скорпионите е просто световен ден на вятъра. По този повод

тази седмица ще пада голямо духане! Насладете му се, веднъж в годината е!

Стрелец

Инструкторката ми по спининг, която е зодия Стрелец, наскоро ми каза нещо много важно: „Мъжката тоалетна се пада третата врата вдясно!“. Хора като нея ми пълнят душата с искрените си думи и отдадеността да помагат на другите. През настоящата седмица бъдете откровени с останалите и им помагайте жертвоготовно, загърбвайки себе си. 

Козирог

Ако си търсите повод за шопинг и да се маскирате, то 13 юни, денят на Вси светии в Тибет, ви дава перфектна възможност за това. Как и защо се е случило? Не питайте! Въпросите винаги развалят кефа! 

Водолей

Попитах Христо Стоичков дали е възможно да ми отдели няколко минути и да ми разкаже за зодията си, на което той отговори учудващо позитивно. Оказа се, че съм разговарял с грешния Христо Стоичков, този беше от Добрич и Барселона я беше виждал само на картичка. Не повтаряйте моята грешка и

преди да правите каквото и да е тази седмица, се убедете, че хората пред вас са истински! 

Риби

Веднъж попитах Станка Златева, какво ѝ е мнението за знака, а тя отвърна: „Ако не спреш да ме занимаваш с тия хороскопи, ще ти се случи случка! Ходи питай Азис, нали и той е Риба!“.  Беше права за всичко, което каза. Другата седмица ще ти разкажа какво ми каза Азис. За тази бъдете като Станка Златева, мачкайте и не вярвайте много на хороскопите!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма, разяснения, относно 13-ата зодия и точни прогнози за количеството валежи това лято, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина!  

Неастрологичният хороскоп за месец юни

Петте видеоигри, които ще те забавляват независимо от сянката на хороскопа

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *