Как да изкараш 1 милион за 6 часа?

Как и ние можем да изкараме 1 млн. за 6 часа, без да се налага да си правим OnlyFans?

0 коментара Сподели:
Bhad Bhabie

Не знам дали ти е попадала новината за едно много младо и талантливо момиче, което нашите медии несправедливо определят като „американската Сузанита“.

Става въпрос за Даниел Бреголи, по-известна още като Bhad Bhabie.

Рапърката нашумя през последните години с декларирането на колосални суми, заработени в OnlyFans. През 2021 г., само в рамките на първите 6 часа след създаването на профила ѝ, Даниел е изкарала 1 000 000, а според касовите бележки, които самата тя показа през 2022 г.,

общата сума на приходите ѝ от социалната мрежа възлизат на 52 000 000.

Мисля, че всякакви сравнения със Сузанита са вече излишни. Даниел Бреголи е просто Сузанита на стероиди!

Как и ние можем да изкараме 1 млн. за 6 часа, без да се налага да си правим OnlyFans и да се излагаме на дърти години?

Отговорът е трудно, да не казвам невъзможно. Сценарий, в който предоставяме сексуални услуги срещу заплащане е нищо повече от lazy writing, а и нито някой е толкова добър, нито толкова издръжлив, че да изкара цели 6 часа. Аз лично отдавна вече не съм на 52, тъй че никакъв шанс. Дори и тези, които официално си изкарват парите по този начин, не са толкова добри, че за 6 часа да изкарат 1 милион. Няма значение откъде знам. Всъщност, ако оставим настрана морала, закона и други врати в полето, които само пречат на хората да си прекарват добре, има няколко опции за бързи пари:

Черно тото

Ако директно се чуваш с чичо Венци или направо си луд фен на „обръщалките“, мачовете с над 4,5 гола и червените картони през второто полувреме, то шансовете ти не са толкова нищожни. Все пак живеем в България. Тук повечето футболни резултати са истински колкото гърдите на фолк певиците.

Печатница

Тук сериозно ще трябва да си изцапаш ръцете, но за щастие с мастило, а не с кръв, пот или сълзи и това му е най-хубавото. Не само не ощетяваш никого конкретно,

но и не се налага да  да си правиш OnlyFans акаунт и да се унижаваш излишно.

Наследство

Тъжен повод и причина, но все някой трябва да ги изхарчи тези пари. Не знам дали ви е направило впечатление, но общото между всички намерени гробници на древни царе са огромното количество предмети, с които са ги изпращали в отвъдното. Около ковчезите винаги са намирани скелетите на конете му, жените му, да не говорим за несметните богатства в делви и т.н. Явно на някой недоволен наследник му е хрумнало преди хиляди години, че така нищо не остава за семейството и като цяло не е много честна цялата тази работа. Вероятно от първия път не му се е получило и се е наложило да паднат няколко глави в началото, но резултатът е, че днес никой не носи парите си в гроба.

От закуски ?!

Някои закусваме овесени ядки направо от кофичката с кисело мляко, докато други не си губят времето и похапват пушена сьомга. Простата математика показва, че ако спреш сьомгата за 600 години, ще можеш да спестиш достатъчно, че да изкараш 1 000 000 за 6 часа. Който не вярва, мога да му извадя и формула..

Като станеш автор в Go Guide

Както сам можеш да се убедиш, критериите са по-ниски и от избирателната активност преди 2 седмици, но пък за сметка на това само докато четеш това изречение, аз вече съм с няколко минути по-близо до следващия си милион!

Телефонни измами

Ако следиш редовно новинарските емисии, ще знаеш, че това са едни долни хора, които звънят на бабите ни, лъжат ги, че техните деца или внуци са пострадали и им трябват пари, за да покрият щетите. Бабите от своя страна се паникьосват и спускат през терасата пари колкото за 2 апартамента в Ница. Всъщност, като се замисля, схемата може и да ти се получи, но само ако успееш да измамиш бабата на Илон Мъск или тази на Джеф Безос.

Сигурен съм, че след края на този текст всички се чувстваме една идея по-богати

. Междувременно не забравяйте да използвате парите си за неща, които могат да се купят с пари, и да използвате времето си за неща, които не могат да се купят с пари. Не съм го измислил аз.

За още слова от Андрю – Дружелюбни ли са миризливките?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *