Пет „за“ и „внимавай“ в OnlyFans

0 коментара Сподели:

Със седалище в Лондон, Великобритания, платформата за възрастни OnlyFans стана тотален хит в интернет пространството. Както знаеш, в нея създатели на предимно сексуално съдържание печелят от своите фенове, които се абонират за техните снимки и видеа.

И докато хиляди неизвестни красавици и малки котета се снимат без пари в инстаграм почти голи,

платформата дава шанс на по-смелите и мъже, и жени да монетизирарт своето секси съдържание. Ние като верни приятелчета пък ти подсказваме някои важни „за“ и „внимавай“ в OnlyFans, които, повярвай ни, ще искаш да знаеш, ако си решил да се пробваш.

Малко история за напреднали

Истината е, че платформата си е чист бизнес удар по всички параграфи. Тя е създадена през ноември 2016 г. от Тим Стоукли и по-големия му брат Томас, които вземат за проекта назаем от баща си 10 000 паунда, а той им казва: „Момчета, ако това не проработи, тези пари ще са последните, които виждате“.

Начинанието не само проработва, а направо чупи рекорди с над 2 милиона създатели на съдържание и 130 милиона потребители към август 2021 г.

В платформата профили имат и вездесъщата Карди Би, както и актрисата и певица Бела Торн, а самата Beyoncé споменава OnlyFans в ремикса на песента Savage. Тим Стоукли казва, че OnlyFans „вижда около 200 000 нови потребители на всеки 24 часа и 7000 до 8000 нови създатели на съдържание всеки ден“. Само подсказваме, че Бела Торн постави рекорд, като спечели над $1 милион в рамките на 24 часа след присъединяването си и повече от $2 милиона за по-малко от седмица. През 2021 г. компанията беше оценена за 1 милиард долара. Никак не е зле, а?

За

Ако си решил да показваш гърди, крака, дупе и интимни части в OnlyFans, трябва да знаеш няколко основни неща. Около 80% от съдържанието е със секс насоченост, но можеш да срещнеш и друг вид съдържание, предлагано от актьори, музиканти и т.н. Потребителите се абонират на месечна база за твоите снимки или видеа, като могат да те спонсорират и чрез бакшиши или чрез pay-per-view. В платформата ще срещнеш най-често професионални порно актьори или обикновени любители, но цаката е, че те създават и индивидуално съдържание за всеки клиент срещу съответната сума.

Точно това е моментът gamechanger в OnlyFans.

Всеки, който работи в платформата, ще ти каже, че големите пари се изкарват от индивидуалните клиенти, които обикновено ще искат от теб откачени фетиш неща, но ще си плащат за това изключително добре. Пет позитива от това да започнеш тази секси кариера са: сам си си шеф и „работното ти време“ зависи изцяло от теб, изкарваш пари само от добрия си външен вид и умението да предлагаш на гледащите точно каквото търсят, парите ти пристигат в банкова сметка, без да се обвързваш директно с феновете, ако „работиш“ добре и „продаваш“ профила си правилно, парите наистина са мнооого и не на последно място – можеш да спреш точно когато пожелаеш.

Внимавай

Старата мъдрост „изглежда прекалено хубаво, за да е истина“ тук важи с пълна сила. Всеки, имащ профил в OnlyFans, ще ти каже, че за да си популярен и профилът ти да изпъкне между милиони други, си трябва здраво бачкане и доста солидни финансови вложения. Ако си мислиш, че работата е лека – жестоко си се излъгал. Трябва също да си наясно, че малко след засилената кампания срещу OnlyFans поради опасения относно материали със сексуално малтретиране на деца, компанията обяви, че от 1 октомври 2021 г. нататък няма да позволява сексуално открито съдържание. Което значи, че ако сега започваш, положението и правилата ще са доста по-строги. Бъди готов също за брутални желания от фенове. Те могат да поискат от теб толкова извратени неща, за чието съществуване дори не си подозирал – уриниране във всякакви позиции и по всякакви места, секс на живо с твой партньор, докато те гледат, използване на предмети за едни определени дейности и какво ли още не. Трябва да си нащрек и за директните покани – редовно ще получаваш в чатовете си покани за директни срещи срещу колосални суми, като трябва да си наясно, че те не са особено безопасни. Бъди нащрек и за финансови измами в плащанията към теб, но най-вече се подготви, че започнеш ли в платформата, тялото ти ще е навсякъде из нета. Както казват всички, имащи профили – докато пращат индивидуалните си видеа и снимки към клиент, той прави скрийншот или директно ги хаква и ги пуска в нета. Трябва да си готов, че щом си гол в OnlyFans, ще си гол за целия свят или поне за частта му, в която хората притежават компютър. Изтичането на информация и кадри е масово.

За финал казваме само едно – ако се престрашиш, чакаме те да разказваш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *