5 събития през декември, с които да станеш по-добра версия на себе си

Improve Yourself: Улови последните шансове на годината

0 коментара Сподели:

Ако обичаш да оптимизираш времето си и не и изключил декември от творческите си планове за развитие, имаме няколко предложения, които могат да ти бъдат от полза.
Ще се възползваме максимално от последните дни на годината, за да влезем в 2018 с една крачка напред. Дори и да си нямал такива планове, можеш да си починеш с някое „извънкласно“ събитие, което да те поведе към непознати пътеки и да ти предложи свежи идеи за новата година.

1. Skill Sharing | Брандът като работодател. И обратно

Всички ще се съгласим, че сме във времето на брандинга. Ако вече половината от приятелите ти си имат такъв или дори ти самият мечтаеш или вече менажираш един, то отворената лекция и дискусия в Betahaus ще ти се стори доста полезна. Как да изградите ценностна система зад бранда и как да я налагате ежедневно, лекторите ще се погрижат да отговорят на всичките чуденки в главата ти, за да бъдеш в крак със случващото се на пазара.

Кога: 05 Декември, 19-21 часа
Къде:Betahaus
Вход: Свободен, не е нужна регистрация

2. Как да представим творбите си онлайн сами и да продаваме

Маркетинг вълната продължава със събитие, ориентирано към творческата част от нас. В днешно време все по-често се замисляме за онлайн търговия и начините, по които да бъдем все по-успешни в представянето на продуктите, които създаваме. В отговор на всички тези търсения е и отворената лекция на Гергана Дееничина, която е творец и онлайн маркетинг консултант.

Кога: 14 декември, четвъртък, от 18,30 до 20,00 часа
Къде: GD Center – Място за творчество и срещи
Вход: 25 лева, след 7 ноември

3. Уъркшоп: Storytelling в презентациите

Приятелите от 365labs начело с основателя й Борис Христов ни канят на форум, ориентиран към изкуството да презентираш една идея. Малките и големи тайни, които правят една история въздействаща и запомняща се, и как това подсигурява успеха на една презентация – Борис ще ни разкаже всичко необходимо, за да представим идеите си качествено, и ще даде възможност за практическа работа.

Кога: 9 декември, събота, от 10 до 17 часа
Къде: 356Labs
Вход: 110 лева до 26.11, промобилети за двама на цена от 220 лева

4. Торта „Гараш“ кулинарен клас

Не можем да си позволим да загубим празничния си дух дори за секунда, а това неминуемо включва обогатяването на готварските ни умения. Food Connection редовно се грижат с възможности за подобряването им, а този път ни предлагат специален двучасов клас, който да ни запознае с добре известната ни тортичка „Гараш“.

Кога: 8 декември, петък, от 19 до 21 часа
Къде: Food Connection
Вход: 60 лева

5. Форум Глобални въпроси устойчиви градове: SusTechnable cities

След десерта се прехвърляме към иновационната тема за развитието на технологиите в градската ни среда. Отвореният форум, който ще се проведе в Гьоте института за България, ще ни запознае с три основни модула при развитието на технологичните иновации в градска среда.

Кога: 5 декември, вторник, от 19 до 20,30 часа
Къде: Goethe-Institut Bulgarien
Вход: Свободен с регистрация

Интересувате ли се от българско кино?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *