Внимание, червен код: опасно горещи филми за вълнуващи горещи вечери

0 коментара Сподели:
love movie

С покачването на температурите падат задръжките,

може би събудени от съкратения летен гардероб или пък капките пот по тялото, или ледено освежаващите коктейли с приятна и също толкова разсъблечена компания на плажа. Този горещ август ти предлагаме три филма, които изобщо няма да те разхладят, а ще покачат градуса до опасно високи нива. Беше ни трудно да селектираме само три заглавия, но затова пък сме се спрели на най-пикантните.

Love

Гаспар Ное е известен с провокативните си сюжети. В духа на The Dreamers на Бертолучи в центъра на фабулата на Love попада американски студент, живеещ в Париж с приятелката си Електра. Един ден двойката кани красивата им съседка Оми за неангажираща тройка, но неусетно отношенията им все повече се заплитат. Ако секс сцените ти се струват реалистични, то не си далеч от истината – повечето от тях са несимулирани.

Nymphomaniac I & II

Еротичният епос в две части от Ларс фон Триер се концентрира върху Джо, самодиагностицирана нимфоманка, която е спасена от побой от случаен минувач. Мъжът я завежда в дома си и двамата потъват в разговор за стотиците ѝ афери, които ни пренасят в различни отрязъци от миналото ѝ. Не е за пренебрегване актьорският състав: Ума Търман, Шая Лабъф, Стелан Скарсгард, Крисчън Слейтър, Уилям Дефо… списъкът продължава в същия дух.

Tie Me Up! Tie Me Down!

Трудно е да се спрем на един филм на Алмодовар – всичките му ленти са стабилно гарнирани с пикантен чар и еротичен подтекст. Спряхме се на често пренебрегвано заглавие от по-ранната кариера на режисьора, в което Антонио Бандерас в цялата си прелест отвлича любимата си порно звезда в отчаян опит да я убеди да се омъжи за него. Колкото и да ни намирисва на стокхолмски синдром, тържествуваме, когато страстите между тях започват да кипят.

Editors’ Choice: български бранд, ново арт пространство и яка колаборация

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *