Уикенд еуфория пред Телефонната палата

Вкусна храна, музика и много смях

0 коментара Сподели:
Staropramen пикник

Запазваме и този уикенд за духа на лятото, който ще ни зареди с усещане за наслада в центъра на София. Следобед, когато слънцето започне да се скрива и улиците се оживят с жадни за хубави емоции хора, започва веселието. Приятелите ни от Staropramen са се погрижили за всичко. От нас зависи само да отделим време за себе си и за празника на сетивата, който са ни подготвили.

На място ще те очакват магични петъци, музикални съботи и забавни стендъп недели с пражка бира №1 – Staropramen, и много вкусни изкушения.

А за да бъде моментът наистина безценен, ще имаш шанса да спечелиш уникално колело, пикник одеяло или пикник кошница. Второто издание на Staropramen ПИКНИК те очаква от 24 до 26 юни пред Телефонната палата. 

В петък започваме със спектакъла „One man show“  на Дани Белев, а в събота ще можем да се насладим на акустичен концерт на Илин Папазян. В неделя комедийното шоу „Беше ми столично“ на Димитър Иванов – Капитана ще повдигне духа ни, за да приключим почивните дни с високи вибрации. За колекционерите на ценни мигове ще има instagrammable спотове, на които да запечатате усмивките си от събитието. Не пропускайте да опитате и кулинарните предложения, които изглеждат изключително апетитно.

Там сме от 16 часа чак до мрак.

За още събития тази седмица

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *