Editors’ choice: 6 неща, които обикнахме през май

Виж любимите ни майски неща

0 коментара Сподели:
editors' choice

Мястото на страниците ни, в което те каним да ни последваш, отново е отворено за всичко, което най-много ни харесва. Тук ще намериш онова, което прегръщаме с отворени обятия.

През май сме готови за флирт със слънцето, афера с чистия въздух и дългосрочна любов с природните красоти.

За да запазим екосистемите на съзнанието си и да пренесем свободния дух в градската среда, сме ти подготвили селекция от чудни неща. С глухарче зад ухото и усмивка, оголваща кътните зъби, те приветстваме в нашите essentials за май.

Колаборацията: Andy Warhol x Herschel

За феновете на изкуството това е повече от вълнуваща новина! Брандът за яки градски чанти обединява сили с Andy Warhol Foundation for the Visual Arts, а колекцията е изтъкана от 100% рециклирани водни бутилки. Можем да избираме от три ситопечата на Warhol, които да носим на рамо, през кръст или да подарим на приятел.

Напитката: Безалкохолен алкохол

Май месец мечтаем да прекараме в някой парк под топлите лъчи на слънцето. Приветстваме това време с Free Spirit напитките, които отскоро можеш да откриеш и у нас. Напоследък нашумяха много покрай желанието на хората да водят по-здравословен начин на живот, без да се лишаваме от любимите вкусове. Залагаме на деалкохолизиран джин тоник за този сезон и с любопитството на градски агенти очакваме да чуем какво мислиш.

Терариум: Jungle Jar

Това са растителни композиции, които чрез фотосинтеза в затворена прозрачна среда и воден цикъл се грижат сами за себе си. Нужни са им само няколко поливания годишно и са чудесно допълнение към интериора. Хубавото е, че са подходящи за всеки – дори и за онова приятелско семейство, което не може да се грижи за живи цветя. Всяка градинка е ръчно изработена и включва различни влаголюбиви растителни видове.

За кожата: Суха четка

Сухото четкане е масаж на тялото с четка с твърд косъм, което се практикува още от древен Египет. Всички, доверили се на добрите мнения в интернет, казват, че този ритуал помага да се отървеш от сухата кожа, засилва кръвообращението, детоксикира и дори подобрява състоянието на целулита. Посоката, в която трябва да движиш четката, е към сърцето, защото така работиш в синхрон с естественото движение на ензимите в тялото.

Хамакът: Айляк

Най-лесният начин да излезеш от асфалтено-бетоновия град е да намериш две дървета, пораснали близо едно до друго, и да опънеш между тях един хамак. „Айляк хамак“ е български бранд, разграничаващ се от другите със свежи принтове и материя, издържаща до 400 кг статично натоварване. Цветовете им са ярки и пълни с настроение, а в репертоара им има още много артикули, които да направят лятното ти приключенстване магично.

За пикник: Хладилна кошница за двама

Скачаме на земята, за да задоволим сетивата си с храна. За да е магичен един ден на открито, е препоръчително да избегнем пластмасовите прибори и със стил да кажем „здравей“ на хедонистичните пориви. Хладилните кошници за пикник са супер яко допълнение към арсенала на всеки, решил да се възползва максимално от хубавото време. Освен това сме сигурни, че ако подариш такава, няма да сбъркаш!

Виж още: Погрижи се за природата и рециклирай старите си дрехи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *