Вдигаме чашите нагоре за събитията на сезона

Добре изкарано време, вкусна храна и много забавление

0 коментара Сподели:
Staropramen

Уикендите през юни и юли запазваме за едни събития, които носят духа на лятото точно такова, каквото го обичаме – на открито, с музика, смях и студена бира. Бягаме от горещите летни дни в любимите ни места из столицата, където пикникът поема щафетата от бетона и ни приветства в прохладните си прегръдки. Приятелите ни от Staropramen са се погрижили за всичко, от нас зависи само да отделим време за себе си и празникa на сетивата, който ни готвят.

На място ще те очакват магични петъци, музикални съботи и забавни стенд ъп недели с чудесен Staropramen и много апетитни изкушения.

А за да превърнеш момента в наистина безценен, ще имаш шанса да спечелиш пикник одеяло или пикник кошница. Даваме началото на четири тематични събития от 17 юни и така всеки уикенд до средата на юли.

Първото място е пред Телефонната палата, началото – 16 часа, точно когато температурите започнат да спадат и градът се раздвижва за вечерна сиеста. 

В петък ни посрещат Дани Белев и Венсан със зрелищния си спектакъл „Забавно шоу“, a за колекционерите на ценни мигове ще има instagrammable спотове, на които да запечатате усмивките си от събитието. Храната ще бъде различна всяка седмица, а предложенията изглеждат изключително апетитно. Акустичният концерт на Албена Танева в събота ще ни пренесе в магична музикална атмосфера, а в неделя комедийното шоу „Сам мъж в града“ на Георги Кючуков ще ни разсмее! Идваш ли?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *