Очаква ни празник за сетивата зад НДК

Със страст към ценните моменти ти разказваме за събитието този уикенд

0 коментара Сподели:
staropramen

Духът на лятото излиза от бутилката и се разлива по плочите зад НДК за последното събитие от поредицата пикници на Staropramen, за които ти разказваме. Закриваме серията на емблематично за София място, там, където водят всички пътища.

От 8 до 10 юли в 16 часа – тогава, когато слънцето започва да пада и всеки от нас съблича работния ден от себе си, се срещаме за най-добрия край на деня.

Staropramen Пикник ни посреща с перфектните предпоставки за създаване на ценни мигове –  апетитна храна, студена бира и много награди. Програмата за този уикенд включва магични гост-участия. В петък пред очите ни ще се разиграе спектакълът „Невероятните магии на Жокера“. Съботната вечер крие акустичен концерт на Албена Танева, чийто глас ще те накара да мечтаеш, а в неделя Димитър Иванов – Капитана ще ни разсмее с шоуто си „Образцов дом“.

За да превърнат момента в наистина безценен, организаторите подариха и няколко одеяла, кошници за пикник и други невероятни изненади! До 15ти юли ще се обяви победителят от всички участници в играта по време на пикниците, който ще спечели тематичното колело. За повече информация – следи Facebook страницата им. Пикниците, на които бяхме свидетели, оцветиха градската ни среда с голяма зелена четка, а срещите с приятели в тази атмосфера ни зареждат за работната седмица!

Ела и този път, за да се забавляваме заедно.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *