Погрижи се за природата и рециклирай старите си дрехи

Нашите приятели от The Mall ти предлагат да се освободиш от непотребните си дрехите и да получиш отстъпка за нови артикули. Виж още:

0 коментара Сподели:

Обожаваме събития, които са създадени с мисъл и грижа за природата. Ето защо с радост ти съобщаваме, че от 13 до 15 май на етаж 1 в The Mall ще можеш да се освободиш от непотребните си дрехи и да получиш отстъпка за нови артикули.

Техният ивент е в прекрасен унисон с пролетта, защото именно с нея идва желанието за промяна и нови емоции.

Пролетта е и време, в което да се грижиш за природата и да дадеш смисъл на старите дрехи в гардероба си.

Ако искаш да съчетаеш всичко това, стани част от инициативата им „OUT OF THE CLOSET: Разчисти гардероба си с грижа към природата“. Зеленото събитие на The Mall за рециклиране на стари дрехи и обувки ще ти даде възможност да се включиш активно в опазването на околната среда и да станеш посланик на recycle и sustainable начина на живот.

TThe Mall Out of the Closet

На събитието ще откриеш специалния им „зелен“ кът, където можеш да оставиш вече ненужните си или захабени дрехи. Така освен че ще помогнеш на природата, ще освободиш място в гардероба си за нови придобивки. Има и още!

В замяна на старите си дрехи ще получиш като комплимент специални отстъпки при пазаруване в различните магазини в мола:

Springfield, h&m, Buzz, Diverso, celio*, Humanic, Cortefiel, women’secret, 100 пантофки, mercari, Sport Vision, Under Armour или Tommy Hilfiger. Освен всичко това на инициативата ще можеш да научиш множество любопитни факти за жизнения цикъл на дрехите и влиянието им върху околната среда, а партньорите на каузата TexCycle ще се погрижат донесените от теб дрехи да продължат живота си.

The Mall Out of the Closet

Те ще бъдат разпределени в отделни контейнери спрямо това, дали могат да се използват повторно, или от тях може да се произведе рециклиран текстил. А тези от тях, които не могат, ще се използват като алтернативно гориво в специални инсталации.

Така всяка от дрехите и обувките, които донесеш, ще намери повторното си приложение, без да замърсява природата.

И тъй като околната среда има нужда от всички нас, за да запази красотата си, те предизвикваме да споделиш личния си пример! Разкажи на приятели за събитието или го сподели в социалните мрежи и нека заедно се погрижим за бъдещето на планетата.

А най-хубавото – така можеш да запалиш и свои близки в опазването на природата и устойчивия начин на живот. Защото малките дела на всеки от нас имат значение. Очакваме те там и донеси дрешките, които да дадеш за рециклиране! Те ще са билетът ти за чисто ново шопинг съкровище от The Mall!

За още „зелена“ мода – виж 5 модни артикула, които е по-добре да си купиш second hand

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *