Сериали на седмицата: сериен убиец, оживели анимации и 80-арски грехове

Кои са заглавията, които бинджвахме през тази седмица

0 коментара Сподели:

Едва краят на януари е, а страхотните нови заглавия не спират да валят от всички стрийминг платформи. Тази седмица трите нови сериала, които ни заковаха пред екрана, са шокиращата документалка NIGHT STALKER, драмата с дъх на 80-те IT'S A SIN и героите от детството ни, оживели в човешки облик на екрана FATE: THE WINX SAGA.

Ето повече детайли за горещите стрийминг заглавия на тази седмица:

NIGHT STALKER

Night Stalker с пълно заглавие The Hunt For a Serial Killer разказва, без да спести детайли, потресаващата история на един от най-ужасяващите серийни убийци на всички времена – Ричард Рамирес. В 4 епизода режисьорът Джо Берлинджър (The Ted Bundy Tapes и Paradise Lost) минава през архивни кадри, интервюта с пострадали и замесени със случаите, както и спиращи дъха възстановки на събитията. По-страшен от хорър и по-психопатски от трилър, Night Stalker разказва една шокираща история за убиеца и Лос Анджелис през 80-те, който той тероризира. Феновете на тру крайм сериалите ще го оценят по достойнство, на останалите – гарантирано ще докара кошмари.

IT'S A SIN

Сериалът с българско заглавие „Греховно“ идва от сценариста Ръсел Т. Дейвис (A Very English Scandal, Doctor Who) с Оли Алекзандър (вокалист на синт-поп триото Years & Years) в главната роля. В пет едночасови епизода IT'S A SIN разказва история за любов, приятелство и загуба, всичко това на фона на един безкрайно крейзи сетинг – 80-те в Лондон. В IT'S A SIN участват още Нийл Патрик Харис, Лидия Уест и Стивън Фрай, а сериите минават на един дъх. Въпреки това не си представяйте обаче само забавни парти ситуации – над живота на главните герои е надвиснала сянката на епидемията от СПИН, а с напредването на годините историята става все повече и повече оплетена. Задължително заглавие за всички модерни хора с отворени съзнания и афинитет към ретро вълната.

FATE: THE WINX SAGA

Основната функция на сериалите е да забавляват и FATE: THE WINX SAGA изпълнява това – по всички параграфи. Игралната поредица, вдъхновена от анимацията по Nickelodeon, с която са израснали не едно и две поколения, Winx Club неслучайно е номер едно в trending за България. Обещанието на сериала това да е една мрачна, сериозна версия на оригинала, само че за възрастни, определено е спазено. Ако сте били фенове на италианските героини, тук ще намерите по-добра, осъвременена версия, от следенето на която да не изпитвате срам пред приятели и колеги. Ако не сте гледали никога Winx Club, най-вероятно посмъртно няма да си пуснете и THE WINX SAGA, така че нямате право на мнение. Чиста проба гилти плежър, но пък частта с удоволствието е изпълнена на макс.

Кои филми чакаме с нетърпение през 2021?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *