В София през уикенда: 05 – 07 юли

Бохемстваме 24/7

0 коментара Сподели:

Пикът на свободния летен живот настъпва с уикенда. Виж кое петъчно парти да не пропуснеш, както и кои са местата, които ще предлагат забавления от сутрин до вечер. Паркове и улици – всичко прошепва неограниченост и глътка свеж въздух. 

BOHEMIAN BACKYARD – DIMITRI MONEV|PEPPOU
Петък, 17 часа, Съвременни бохеми/Contemporary Bohemians 

Старт на бохемстването е ул. „Врабча“ 24, където те очаква задният двор на бохемската обител. DJ-ите Димитри Монев и Peppou ще зададат точното настроение за лежерно градинско хаус парти, където от бара пък ще ни помогнат да разхладим с най-качествено разнообразие от бирена благодат. С настъпването на мрака партито се пренася на горния етаж в CB Studio, преминавайки към по-тежки техно ритми и течности. До края на вечерта Monev и Peppou ще имат задачата да ни водят към все по-танцово настроение и свободно поведение в дълбините на прохладната бохемска нощ.

A TO JAZZ 2019
От петък до неделя, Южен парк II

Запътваме се към парка за поредното издание на джаз фестивала. Вече сме добре обиграни, носим хамаци, одеала и хладилни чанти, защото ни очаква дълъг уикенд под открито небе, макар и в града. Хедлайнери на деветото поредно издание на A to JazZ са новаторите Jacob Collier, Christian Scott aTunde Adjuah и Ghost-Note, а фестивалът тази година е посветен на младото поколение в музиката, новото звучене и авангардните смесици от стилове.

Stolichno HopS On Bus – Sofia 05-07.07
Петък, събота и неделя, от 15 часа, София

Този уикенд те очаква околософийско пътуване в Stolichno автобуса, музиканти на живо, вятър в косите и най-вече студено Stolichno, защото имаш #вкусзабира. За целта ти трябва само HopS On талон. Можеш да си купиш такъв от спирките и оттам да започнеш пътуването си с HopS On автобуса между 15:00 и 23:00 часа на 5, 6 и 7 юли. Виж в събитието къде са и също кои барове можеш да посетиш с HopS On талона си и в замяна да получиш изключителни предложения.

И ЗАМИРИСА НА МОРЕ, С КУЧЕ! | ADOPTION DAY 6.07.19
Събота, 16 часа, парка „Заимов“

Замириса на море, на свободно време, което искаме да прекараме с най-добрия си приятел. В парка „Заимов“ те чакат 10 богровчета, които си мечтаят да споделят точно тези моменти с теб от тази година насам за всяко лято, което идва. Включи летния режим, развихри въображението си и се отдай на един летен следобед с музика, изненади, кучета и много настроение, а може би някое от богровчетата освен до нов дом ще стигне и до истинско море тази година!

BETABREAKFAST И РОЖДЕН ДЕН 7.0 КУПОН | BETAHAUS X WHITE RABBIT
Събота и неделя, 10 часа и 19 часа, Градина Чайка

Betahaus празнува 7.0 рожден ден със закуска на открито. В рамките на фестивала White rabbit, са ни спретнали голяма маса със закуска – betabreakfast на открито с гост организаторите на фестивала. Ела да хапнем и да разберем защо го организират. Ще слушаме DAYO, Kan Wakan, а след 22 часа се местим в TELL ME, където ще пускат 80s Clash и ELitsa Mateva – Elma.

WHITE RABBIT FESTIVAL 2019
Събота и неделя, ул. „Иван Вазов“ 1

В първия уикенд на юли квадратът, образуван от „Раковски“ и „Иван Вазов“, влиза под знака на Заека. Съзвездието ще обсипе свода зад Народния театър в столицата. От тази конфигурация можеш да очакваш интересни открития и изживявания, случващи се само веднъж в годината. Белият заек е градски фестивал за музика и изкуство с характерно новаторско и провокативно съдържание. Платформата представя музиканти, съвременни артисти, диск жокеи, дизайнери и други смели градски визионери. Разгледай събитието и разбери повече за участниците и програмата на случващото се.

Белият заек изскача посред лято.

Вагон турист да бъдеш това лято.

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са бюти тайните на лятото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *