Cooking kit: Поръчай продуктите за любимото ястие

Бързо, лесно, вкусно

0 коментара Сподели:

В забързаното ежедневие не сме загубили желанието си за домашно приготвена вкусна и качествена храна. Селектирахме за теб местата, откъдето да поръчаш точните продукти за изпълнението на желаната рецепта, без да губиш излишно време в обиколки по магазините.

COOK IT

Ако все още вярваш в романтиката на домашно приготвената храна, обичаш да каниш приятелите си вкъщи и никога не ги оставяш разочаровани, Cookit.bg идва на помощ. Без излишно време за пазаруване на точните продукти и с богат избор на рецепти – те няма да те оставят да сготвиш поредното клише. Ще получиш точното количество от всеки нужен продукт. С видеата и кулинарните съвети към тях ще се почувстваш като истински мастър шеф. С Cook it ще презентираш ястието си, като в любимите food снимки от Instagram, професионално обелено, нарязано, сготвено и добре сервирано. Освен всичко това подбраните съставки, които ти доставят, са с най-високо качество, което гарантира вкусния резултат. С Cook it спестяваш губенето на време, но и разхищението на хранителни продукти, до което се стига в експериментирането с нови рецепти – всичко това постигаш с един клик или обаждане.

0883 25 22 55

office@cookit.bg

КАШОН ОТ HARMONICA

Вкусна и чиста храна – екипът на „Хармоника“ споделя ценностите ти. Точно защото те разбират, знаят, че невинаги ти е до обиколки за най-доброто прясно месо, хляб, плодове и зеленчуци. Затова решиха да съберат продуктите вместо теб. Създадоха кашон „Хармоника“, който сам идва до вратата ти – периодично или ако си решил да сготвиш някоя от рецептите им.

0882 277 191

kashon@harmonica.bg

GASTRONOMY

На Gastronomy им омръзна да изхвърляме излишна храна, да готвим все едно и също и да губим време в обиколки по магазините. Затова решиха да ни улеснят. С електрическия им автомобил ни носят всичко необходимо в точното количество от всяка съставка, за да приготвяме интересни, сезонни рецепти, създадени от професионални готвачи, но постижими от всеки.

0885 702 410

info@gastronomy.bg

HOMEMADE FOODS

Рени Козарева създава Homemade Foods – с мисията бързо и лесно да приготвиш най-добрите рецепти за тялото си. Избери рецепта от разнообразния им каталог и нужните продукти са вече една стъпка по-близо до кухнята ти. За да облекчат максимално ежедневието ти, от Homemade Foods измиват, белят и режат всеки продукт. Независимо кога ще направиш поръчката си, продуктите ще бъдат закупени и обработени в деня на доставката, за да получиш най-свежите съставки за желаното ястие. Не са ти нужни специални кулинарни умения или висши познания в кухнята – рецептите, които Homemade Foods предлагат, са добре изпитани. Всеки ден ти предлагат различно меню от 6 ястия – веганско, вегета- рианско, пилешко, свинско, рибно и ястие с телешко или агнешко. Homemade Foods е разнообразието от качествена домашна храна, което няма как да ти омръзне.

0878 333 744

info@hmfoods.bg

Виж кои са най-сочните места за барбекю и грил в София.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *