По-добрите места и хотели за СПА и уелнес в България – Go Guide

Spa - Slow down, Relax

0 коментара Сподели:

Обичаме да се глезим и този месец се отдаваме на качествени SPA процедури, козметични терапии и всякакви удоволствия, които галят душата и тялото ни. В началото на студените месеци решихме да ти подберем всички стойностни места, където ще намериш спокойствие и висококачествени услуги в сферата на релакса. Без да излизаме от рамките на града, ще представим всеки оазис на SPA удоволствията, който ще се погрижи за личната ти нирвана.

LUCKY BANSKO SPA & RELAX APARTHOTEL

Lucky Bansko SPA & Relax Aparthotel е петзвездно удоволствие, оазис на здравето с над 28 функционалности и единственото място с био басейни за деца и възрастни – с температура на водата 33 градуса, поддържана без използването на токсичен хлор. Най-доброто място за релакс и почивка с всякакви козметични терапии, масажи и удо- волствия за душата и тялото.

ул. „Кир Благо Тодев“ 11

0879 111 222 

MAXI SOFIA SPA & HEALTH

Maxi Sofia Spa & Health е оазисът ни за спа удоволствия. Намираме ги на една крачка от центъра на София, в полите на Витоша. С богато разнообразие на масажи и терапии, фитнес, сауна, басейн и парна баня MAXI Sofia ни е любима дестинация за бягство от забързаното ежедневие в града. Тук можеш да се отдадеш на почивка, грижа за здравето и цялостен тонус на тялото. Ще разбереш кои процедури са най-подходящи за нуждите ти и ще се насладиш на перфектно обслужване и условия. Препоръчваме ти специалната Юмейхо терапия. Източният масаж ще възстанови симетрията и функционалния баланс на тялото ти. Ще увеличи жизнените ти сили, силно подходящ е и за всякакви гръбначни изкривявания. Очакват те и спа карти и пакети, които освен за нови или редовни клиенти могат да се превърнат и в страхотен подарък. Maxi Sofia SPA & Health е близката дестинация, с която ще почувстваш релаксиращата сила на спа процедурите веднага щом пожелаеш.

бул. „Симеоновско шосе“ 110

0886 855 811 

MAXI VELINGRAD PARK HOTEL & SPA

Петзвездният Maxi Velingrad Park Hotel & SPA е райско кътче за релакс и почивка, точно в сърцето на Родопите. Разполагащ с пълна гама от спа процедури, хотелът е притегателната ни точка винаги, когато мечтаем за пълноценна почивка. Дестинацията е перфектното място, където да заведеш цялото семейство.

Екипът ще се погрижи най-малките да не скучаят, като са предвидили целодневна детска анимация за малчуганите.

В това време ти си свободен да се наслаждаваш на многообразие от спа процедури и терапии, които можеш да споделиш с любимия човек. Maxi ще ти предложи два външни и три вътрешни басейна – минерален, със сол от Мъртво море и с водни ефекти. Също така два ресторанта, външен и вътрешен детски кът, впечатляващо лоби със 180-градусова гледка към Родопите и още много възможности за релакс. С настъпването на празничния сезон провери и специалната програма с участия на любимите звезди.

ул. „Николай Хрелков“ 30 

0878 218 888 

СВ. ИВАН РИЛСКИ ХОТЕЛ И АПАРТАМЕНТИ

Отправяме се към едно от най-популярните курортни селища – Банско. Разположен на десет минути от ски лифта, в модерен алпийски стил те очаква комплексът „Св. Иван Рилски Хотел и Апартаменти“. Мястото се е превърнало в истински рай за моментите, когато искаме спокойна, релаксираща и хармонична с природата почивка. Комплексът е особено подходящ за посещения с деца, тийм билдинги, сватби и тържества и, разбира се, романтични уикенди в уединение и уют. Специалният уелнес клуб „Св. Иван Рилски“ ще направи престоя ти истинско удоволствие. Тук те очаква един от най-големите закрити басейни в града с естествена светлина.

Компания му правят финландска и инфрачервена сауна, джакузи, парна баня, турска баня и ледена каца.

Удоволствията не спират дотук, възползвай се и от разнообразните видове масажи, терапии и процедури, за които може да се консултираш с екипа от професионалисти. Комплексът е мястото за всеки, търсещ комфорт, спокойствие и разкош на едно място.

ул. „Шинова ела“ 18

0884 991 999 

ZOMA BODY & SOUL

ZOMA body & soul е част от бутиково имение Zornitza Family Estate Relais & Châteaux. Поглези се с някоя от терапиите с грозде и вино, лавандула, зехтин, мед от пчелните кошери на имението, лечебна кал от застиналия вулкан край Рупите. Консултирай се с техните квалифицирани специалисти и ще избереш най-подходящата грижа за твоето тяло и душа.

0877 762 217

info@zornitzaestate.com  

През деня си релаксирай, вечерите отдели за хубавата музика на живо.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *