Park Boby&Kelly: Забавление за деца в София

Къде да отведеш малчуганите за един вълнуващ ден

0 коментара Сподели:

Че игрите са най-забавната част от всеки ден, знае всяко хлапе. Но знаят ли родителите му къде да го заведат, за да не се лишават от дългоочакваните часове почивка, докато детето е във вихъра си? Разгръщаме картата на София и отбелязваме територията, посветена на децата и всички техни потребности. Най-добрата новина идва първа –

най-големият увеселителен лунапарк у нас „Боби и Кели“ работи целогодишно,

а трийсетте различни атракциони се разполагат на огромна площ както на отрито, така и на закрито.

На впечатляващото пространство от 5200 кв.м са разположени въртележки, влакчета, падаща кула, батути, пързалки и джунгла от атракции. Под слънчевите лъчи децата могат да изберат да преборят гравитацията, скачайки високо към небето, вместо да продънват спалнята вкъщи. На тяхно разположение са няколко влакчета и бъги, а в затворената част от лунапарка има симулатори, плейграунд, гондоли и аркадни игри. А възможностите за събития и детски рождени дни са безброй! Лятото на тази година обещава много подаръци и забавления за всеки патиланец, а първото посещение е с 50% отстъпка от цената – достатъчно е да изтеглите ваучер от интернет страницата на лунапарка .На касата получавате и ваучер за 50 лв. отстъпка за детски рожден ден на открито в лунапарка.

И не си мислете, че добрите предложения в „Боби и Кели“ са само за децата.

Освен че въздушният хокей никога няма да ни омръзне (но това е лично предпочитание), не бихме отказали да се подкрепим с хубава храна и приятна атмосфера. На площта на лунапарка има страхотен италиански ресторант с автентична пица, ароматно кафе и бар с всевъзможни предложения.  С две думи – пълна програма за горящите и жадуващите калории, и то в рамките на София.

Веселите приключения на любопитните, находчиви и жизнерадостни патиланци неизбежно са свързани с тези преживявания! Всяка събота от 18:30 ч. на сцената на лунапарка ги очакват аниматори с различни програми – Каубой, Хавай или Енгри Бърдс Луна Шоу. От август пък театърът за деца се завръща на сцената на лунапарка, където организират постановки на известни театрални групи – всяка неделя от 11:30.

Ние тръгваме към детското царство, а ти?

60 причини да обичаш юли.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *