Покажи ни твоята София в снимки

Стартира фотоконкурсът „Любимо място в София“, а ние те предизвикваме да ни покажеш столицата през твоите очи.

0 коментара Сподели:

Етюд-и-те на София

София е вечна любов. Тя расте и хубавее, а тесните ѝ улички, извивките ѝ, тайните ѝ пространства, широките ѝ булеварди, дългите ѝ крака, зелените ѝ очи, омагьосани като паркове са гледки, за които сто кила ракия даваме всеки път. И понеже, както ти стана ясно, сме влюбени до уши в тая наша прекрасница – столицата ни, решихме, че е време и ти да ни я покажеш. Точно така, както я виждаш. Точно така, както я обичаш – като от картинка, като за снимка.

Ето защо възможност да го направиш ти даваме веднага с фотоконкурса на хотел „Даунтаун“ – „Любимо място в София“. Той вече

започна на 20 юли и ще продължи до 20 август, като фото надпреварата е по повод новата корпоративна визия и уебсайт на хотел „Даунтаун“ София.

Освен че организаторите те приканват да им покажеш най-красивите софийски места, фотоконкурсът е част и от играта „Опознай столицата, за да я обикнеш” на хотел „Даунтаун“. Всеки участник в #downtownsofiaphoto може да качи до три фотографии на страницата на конкурса, а при победа наградите са – уикенд за двама в „Холидей Клуб Перла Бийч“ Приморско, ваучер за хотел и ресторант „Даунтаун“ София, целодневни билети за двама за аквапарк „Акваленд“ Приморско и два билета за концерта на японските барабанисти „Ямато“ през ноември в София.

Всички фотографи любители, навършили 18 г., които искат да се състезават, трябва да качат до 20 август включително от една до максимум три снимки на страницата на конкурса, всяка с размер до 2000 пиксела по дългата страна, с кратък коментар за сниманата на открито локация и повода за заснемането ѝ. Жури, съставено от управителя на хотел „Даунтаун“, опитен фотограф от My Sofia и наш представител, ще избере носителите на първа, втора и трета награда по следните критерии –

фотографиите да бъдат пряко обвързани с темата на конкурса, да въздействат емоционално, да са оригинални, позитивни, вдъхновяващи, да изразяват лично отношение, да носят елементи на спонтанност и естественост.

Половината от оценката се формира от фотографските качества на предложените снимки.

Най-голямата награда – тази на публиката, ще се присъди на фотографията, която е получила най-много гласове и най-висока оценка на страницата на фотоконкурса. Десетте най-добри снимки според журито и публиката пък ще участват в тематична изложба в хотел „Даунтаун“.  Стискаме ти палци и нямаме търпение да видим как ще ни я покажеш тази твоята и наша София.

Ето малко вдъхновение от кухнята на Instagram.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *