Сбогом, суха кожа

Moisture Surge™ от Clinique е истинската сделка, когато става дума за хидратация

0 коментара Сподели:

Сухата кожа може да е камъче в обувката – привидно дребно, но способно да ти донесе безкрайни главоболия през целия ден. Това го знае всяко момиче с такава, нали?

Кога беше първият път, когато откри малко сухо петънце върху лицето си, и кога последният, когато не беше необходим цял антураж от продукти, за да се справиш с капризите на сухата кожа?

Ако има едно нещо, което разбираш след години напасване към точните ритуали за точно твоята кожа (няма дори да намесваме темата, че определянето на типа кожа също е сложна задача), е, че всички те започват с добро почистване и хидратация. Какъвто и да е типът ти кожа, още повече ако е суха и чувствителна, нищо не може да се сравни с усещането за тотална, пълна, изпълваща всяка  поричка хидратация. Веднъж щом осъзнаеш колко важна е и как всъщност здравето и общият вид на кожата ти зависят от нещо толкова просто на пръв поглед, манията ти към постигане на постоянна хидратация започва да изглежда почти фанатична отстрани. Всеки знае, че пиенето на много вода е първата стъпка към постигане на целта.

Но каква полза, ако кожата ти просто не може да я задържи в себе си?

Това, което силно отличава Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator на Clinique от останалите продукти за хидратация, е изключителната Auto-Replenishing технология, която помага на кожата да създаде собствен вътрешен воден резервоар, с чиято помощ да се рехидратира през целия ден. Колко точно яко е това?

Нещо като собствена водна помпа, от която кожата ти черпи с пълни шепи,

без да се налага нещо да „светва в червено“, за да вземеш мерки. Или поне така си го представяме, когато знаем, че технологията помага за активацията на вътрешните водни ресурси на кожата, които след това се запечатват, оставяйки я плътна и с естествен блясък. Няма да се изненадаш, когато разбереш, че продуктът съдържа хиалуронова киселина. Закъде сме без нея все пак? Но тъй като тук става дума за нещо повече от обикновен хидратиращ продукт, Moisture Surge съдържа и комбинация от кофеин и естествена вода от алое, които са отговорни за това кожата да черпи воден ресурс от самата себе си и да го разпределя към повърхността, така че всеки слой на епидермиса да бъде зареден.

Ако си от момичетата, за които лющещите се участъци, усещането за придърпване и сухите фини линии не са чужди, ще се зарадваш на

трите начина, по които можеш да използваш Moisture Surge.

Продуктът е с гел-кремообразна текстура, което е супер само по себе си, защото го прави много лесен за нанасяне. Гел-кремът може да се нанася като буустер след стандартния крем за лице. Приложение номер две – като маска, която нанасяш обилно и оставяш да попие или отстраняваш излишното количество след около пет минути. Можеш да използваш гел-крема и за хидратиране на сухи участъци като кожички и сухи връхчета на косата и лактите.

Изобщо не е трудно да се влюбиш в този продукт!

Как да се справиш… с безсънието.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *