Как да спечелиш сърцето му, ако той си пада по гейминг

Имаме добра идея

0 коментара Сподели:

Може би не знаеш, но колегите ни от HiComm са велики тех гурута, които от скоро правят нова рубрика с видеа и нищят гейминг индустрията през всички направления.

Даваме ти hint, че е много вероятно да го покориш, ако се поинтересуваш малко от неговите хобита и гледате заедно поредицата. Другият вариант е да го изненадаш като я изгледаш сама и неочаквано проявиш компетентност по темата, вместо да се цупиш, че той пак се гушка с плейстейшъна, вместо с теб.

Разбулването на мистерията около гейминг индустрията набира скорост с новите два епизода на нашите приятели от HiComm във видео рубриката “Игрите като професия”. След като вече изгледахме предишните три заглавия и сме запознати с основите на гейм девелопинга и разнообразните професии, които любимите ни игри могат да ни предоставят, отправяме се смело напред заедно с водещите и техните специални гости – експерти в бранша. Какво ни предстои да научим и ще можем ли след това сами да се титулуваме гейминг специалисти, готови да покорят игровия пазар, ще разберем само като гледаме епизод 4 и 5 още сега!

 

Епизод 4 стартира и неусетно се връщаме назад във времето, за да се запознаем с историята на най-успешните игри и проекти. Гледаме, попиваме инфото и лекичко започваме да се притесняваме – ами ако и ние искаме да започнем гейминг проект, но не успяваме да се справим с трудностите от самото начало? Какво да правим, къде, с кого, как, кога? Няма място за тревога – водещите и този път са тук за нас и въпросите ни, готови да ни предоставят най-добрите съвети. Отдъхваме си, вярваме в техните думи и ето че в края на епизода всичко ни изглежда по-ясно и лесно. 

Толкова сме ентусиазирани от епизод 4, че мигновено бинджваме и епизод номер 5. Не е сега моментът за почивка – цял бъдещ гейминг бизнес ни очаква да го стартираме все пак! В следващите минути редакторите на HiComm ни срещат с легендарния Мартин Кадинов, а той от своя страна – с няколко ексклузивни pro tips относно кариерата в про гейминга (доходоносна ли е тя, заслужава ли си, как да започнем). Освен че след видеото сме оставени с доста храна за размисъл, водещите ни подтикват да следим YouTube канала и за следващия епизод, за да разберем при кого ще се озове готината награда – Alcatel 1S 2020!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *