She’s the ONE: жените, за които няма невъзможни неща

Кои са представителките на нежния пол и силния дух, които не спират да вдъхновяват

0 коментара Сподели:

Да си жена е професия на пълен работен ден, изискваща цялото внимание, постоянство и отдаденост. „Човекът-оркестър“ е меко казано за това, което тази „длъжност“ представлява. И трябва хем да бъдеш себе си, хем да влизаш и в различни роли. Но истината е, че тези роли са за цял живот. Не можеш да си майка за малко; не можеш да си сестра само когато си поискаш; но това не е нещо, което ни пречи – напротив. Тези ролиса това, което ни дава сила винаги да превъзмогваме и другите, и себе си, за да достигнем там, до където само сме си мечтали да бъдем.

Така мислят и приятелите ни от dir.bg. „Няма невъзможни неща“ е само обобщение на това, което може да се каже за съдбата да си жена. Много повече обаче ще могат да разкажат седемте жени-лектори, които те са поканили на специално събитие на 30-и март.

Невероятните дами ще застанат пред аудиторията, за да разкажат своята история, с всички върхове и спадове, усмивки и сълзи, победи и загуби.

Целта им е да вдъхновят всички нас със своята битка, която ги е направила силните личности, които са днес.

На сцената ще застанат жени от различни кариерни направления, извървяли тежкия и понякога нечестен път до успеха. Имената, които ще застанат на сцената са: легендата на киното и театъра Татяна Лолова, Здравка Евтимова – писателката, чието разтърсващо творчество влезе в американската учебна програма по литература; вдъхновяващата и борбена Биляна Савова, която помага на хората с множествена склероза с фондацията си „Мога сам“; невероятната журналистка Деси Стоянова, чиято лъчезарност огрява целия български ефир всеки преди обед; адвокат Петя Колчева, която освен че е майка на три деца е и първата българка, изкачила Еверест; топ специалистът по акушерство, пренатална медицина и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева и сървайвърът от деня на своето раждане изпълнителен директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева!

В сайта на dir.bg дори можеш да зададеш своя въпрос към някоя от дамите, чийто отговор ще получиш на събитието.

След успешното миналогодишно издание на “She’stheONE”, тази година отново сме в очакване да бъдем завладени от вдъхновяващите истории на жени, които винаги дават всичко от себе си, променят животи и са истински модели за подражание.

Местата са ограничени, така че не се колебай да запазиш своето.

A тук ти разказваме историята на Марина Абрамович и Улай.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *