5 ТВ предавания, които убиват мозъчни клетки

Спри да превключваш каналите, не знаеш на какво можеш да попаднеш

0 коментара Сподели:

Все по-масово младите хора загърбват телевизията, за сметка на негораничените възможности, които интернета предоставя. И са прави – алкохола, който сме изпили откакто сме на 14 до ден-днешен не ни е убил толкова мозъчни клетки, колкото някои предавания от малкия екран. Седиш, гледаш екрана и се чудиш:

добре де, зад това има цял екип от хора, продуценти, режисьори и т.н. и все пак това е стигнало до тук?

Кой, аджеба, ви финансира?? Както и да е, явно се радват на зрителски интерес, щом до сега не са свалени.

Ясновидците

Безпрецедентен драма фаворит. Един от най-хитовите е „шесто чувство“ по Евроком. Написано точно така – с малки букви, TimesNewRoman, с визуализации, направени по времето на Windows’99 когато е бил актуален. За да се свържеш с гадателите на съдбата на 21век, ти трябва малко късмет, защото линията е винаги заета и трябва да чакаш, което струва 2,40лв на минута. Ако имаш много спешен и неотложен въпрос, за чието разрешаване е нужен бърз сертифициран поглед в бъдещето, можеш да се възползваш от услугата смс за 6 лв бройката.

Историите, които можеш да чуеш в ефир бият по трагикомичност дори и „Съдби на кръстопът“.

Музикални поздрави

Да си пуснеш музика от телевизора не е показател за висока музикална култура. Освен ако не ти се слуша комерс или чалга, че няма много други опции. Ако сте фенове на второто, разнообразието от телевизии с подобно съдържание е изненадващо. Освен това има екстра: можеш да пуснеш поздрав, който да бъде изписан на екрана. От наш‘та маса за ваш‘та, дет се вика. Поздравите са автоматично генерирани след получаването им и това значи, че ако искаш можеш да пуснеш и обява за това, че си продаваш джантите. Или да нахраниш водещата както следния анонимен зрител е: 

Явно човекът е направил адекватна забележка, все пак учи да става зъболекар.

ТLC

Не може да бъде избрано само едно, защото цялата телевизионна програма е селекция от предавания, чието съдържание е за американци, съгласни да изживеят едни от най-неловките моменти в живота си, докато екип от хора заснема всичко това. Българският превод на оригиналните им заглавия е черешката на тортата, с попадения като „Д-р Пъпкотрепач“ и „Стъпалата ми ме убиват“. Можеш да си представиш за какво става въпрос.

Телепазар

Какво е по-кофти от това да прекъснат предаването за реклами? Това да го прекъснат с една дълга реклама, дублирана на български, в чиято вокална дълбочина се улавя ентусиазирана немска реч. Всеки продукт е чудодеен и най-доброто до сега, подкрепено от видеозаписи на наконтени лелички, които несигурно го потвърждават.

Ако не е чувала за наколенките на д-р Ливайн, малка е за тебе.

Justtattooofus

След като MTV тотално отпадна като музикална телевизия, програмата им се напълни с предавания, в които обикновено хората се карат. В конкретното, двама приятели избират един на друг татуси, без да се знае какво ще си правят. Звучи като нелоша концепция, като изключим факта, че „приятелите“ в повечето случаи си татуират само травмиращи неща от сорта на: „Избрах да ти татуират тази кофа за боклук, защото краката ти миришат.“. „Благодаря ти, Джесика, страхотна приятелка си, имаш татуиран х*й на бедрото“.

Виж още: НЯКОЛКО ТЪПИ ТВОРБИ, ПО-ДОБРИ ОТ ЧАШКАТА НИ НА БИЕНАЛЕТО

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *