10 от най-нелепите инфлуенсъри

Кои са профилите, които, без да искат, развълнуваха цялото виртуално общество

0 коментара Сподели:

Кой ли не стана инфлуенсър вече. Всеки с повече последователи започна да гради амбиции, че хората живо се вълнуват от това, какво се случва с животите им, независимо от факта, че често това е висене с телефон в ръка в различни социални ситуации. Надеждите им да промотират невероятни продукти, които да им осигурят охолен живот по екзотични дестинации, често приключват с поредната промоция на детокс чай и промо код за онлайн бутик от сорта на „Вип елегант фешън“. 

Има и такива инфлуенсъри, които, без да искат и без особени усилия, предизвикват интерес у хората заради уникалната си идентичност, която показват в интернет пространството. Ето кои са те:

Стоян Колев 

Партито започна в София и завърши в Банско, но ще приключи в Дупница“ е репликата, с която Стоян започва своето интервю, което по никакъв начин не предвещава неговата бъдеща популярност в интернет. В самото видео той дава заявка, че скоро ще има участие в холивудска продукция, но в реалността Стоян остава в родината си, където предизвиква национален фурор с видеата си тип „влогове“, които представляват фюжън от скандали между него и хора, него и предмети, нетрадиционни лайф хакове, фрийстал рап, абе, общо взето, няма тема, която да не е засягана. Могат да бъдат видени тънкостите на бойните изкуства под формата на боксови хватки на фона на Рита Ора, мачете движения в хола и титориъли как да нокаутираме климатика. Радваме се, че такъв талант избра България пред Холивуд.

Цеци клизмата 

Единственият човек, който може да вкара всички здравословни гурута в задния си джоб. И не само тях, и не само в задния джоб. Видеото ѝ, в което тя демонстрира как да се прави клизма в домашни условия, вече е минало над 1 млн. гледания. Тя също така има и личен сайт с ексклузивно съдържание, което не те съветваме да гледаш, докато обядваш. Въпреки че съдържанието ѝ може да се счита за скандално, в youtube тя вече има 154 хиляди последователи и над 58 милиона гледания. Само се надяваме да не прави giveaway-и, че каквото и да раздава, ще е пълен шит.

Катерина Стойчева 

Това е най-голямата фенка на Юли Тонкин, която, освен че е била на всичките му семинари, иска и да напише книга върху това, което е научила. Нищо че Тонкин вече има такава. Освен да ходи на мотивационни събития, тя също така дава консултации за личностно и бизнес развитие, докато не жъне особени успехи в нито и една от двете категории. Цената на една консултация варира от настроението, ако следите дейността ѝ, ще можете да хванете и промоция – безплатна консултация. Топ оферта! С близо 10к последователи във фейсбук тя определено има солидна фен база, но това не я е променило като човек и може да се каже, че е един от най-земните инфлуенсъри, винаги готова да се види със своите почитатели, въпреки че те на са готови.

Виж и кои са най-дразнещите влогърски в интернеДа.

Seriozniq

Хората плащат по една торба с пари, за да може диджитал-миджитал професионалистите да им поддържат инстаграм страницата, качвайки кохерентно съдържание с ясна концепция. 

Нашият човек е факир на Инстаграма и определено притежава #feedgoals.

Неговата цел е проста и ясна, все пак я пише под всеки пост, а именно: „Търся си жена сега на възраст 36-36г.От цялата страна.Да бъде с черна дълга накъдрена коса с голям стегнат бюст.Да може да пере, чисти, готви и да ходи на работа и да е богата.Да има бяла джипка с която да ме вози където аз поискам и да ми дава пари когато аз поискам.Да е христянка не ромка от цялата страна.Да няма деца и да не е женена и да няма любовник и да няма любовница.Да работи в сфера като счетоводителка, медицинска сестра, сервитьорка, масажиска или готвачка.Да ме търсят само жени и момичета.Без мъже, без момчета и без травестити.“ Ако се виждаш в ролята, не се колебай да се свържеш с него на лс, поне можем да гарантираме, че е сериозен в намеренията си.

Йордан Петров 

Един от най-добрите кулинарни инфлуенсъри и идол на цялата ни редакция. Неговите ядливи произведения са уникални и прецизно направени до последното парченце краставичка. Майсторът на мезетата може да интерпретира всяко спортно, политическо и културно събитие в хранителна композиция. В профила му, освен да се наслаждавате на визуалните му творения, ще можете да се включите и в някой от конкурсите/giveaway-ите за разнообразни награди – от реванé до чорапи и рецепти за мекици. Гордън Рамзи може само да му яде мезетата на нашия човек.

Стефифешън 

Единствената представа, която можете да получите за това, кой стои зад този култов профил, е колаж на лице, тяло и коса, които изглеждат като дошли от 3 различни места, за да сформират Волтрона на българската модна сцена. Човекът зад концепцията не се занимава само с мода, не се залъгвайте от заглавието. Тя е и певица с десетки часове материал, качен във фейсбук. За съжаление видеата, които комбинират нейното пеене с power point презентация на нестандартните ѝ модни решения, не са били качвани от 2011, но има достатъчно, ако си решил да осакатиш поне 2 от сензорните си усещания.

Виж и кои са 10-те теми, на които българите са най-докачливи

Сър Стенли Ройс 

Въпреки че загубихме тази интернет легенда преди няколко години, неговото творчество все още витае из виртуалното пространство. Сексуалните му съвети засенчват и най-разкрепостените фантазии на Кобилкина, а пък похотливите му подвизи са задоволили няколко поколения жени, дори и да са от едно семейство. Неговото творчество не остава незабелязано и образът му е пресъздаван в „Шоуто на Слави“ и е възпяван в песен. Ако беше още жив, най-вероятно щеше да инфлуенсва за Pornhub в България.

Chalga Party international 

Какво прави един български тираджия в САЩ? Образова невежите американци на български ценности, включително най-мазните чалга хитове, разбира се. Сигурно не е останал щат, в който да не е въртял гюбеци. Човекът в кадър е Васил Атанасов Далаверата, чийто прякор най-вероятно би паснал на всеки българин в чужбина. В профила му можете да се насладите на съдържание от различни категории, включително храна, бийтбокс, природни и неприродни гледки, мемета и дори модни вдъхновения. 

 

Далаверата е комбинация между две произведения на Алеко Константинов – хем Бай Ганьо, хем в Чикаго или поне някъде там в Америката.

Тодор Петров 

Дори и да не сте чували това име, г-н Петров може да бъде видян в компанията на известни личности, но не като нашите, а истински. Не можем да разберем с какво се занимава, че да обикаля целия свят и да се снима със звезди. Едно обаче е ясно – неговият живот със сигурност е по-як на моменти от нашия. Не знам колко хора могат да се похвалят, че са били дори за миг в компанията на Дженифър Лопес, Асап Роки, Травис Скот или Никол Шерцингер… Добре де, за последната знаем, че един от Хасково я е… виждал.

Dimi

Вече знаем кой води класовете по английски на Бареков, Пулев и Стоичков. Легендата на английската филология имаше нужда от само едно видео, за да накара цяла България да се вдъхнови да учи чужд език. Дори години след премиерата на въпосната youtube сензация, която може да бъде наградена с приз "най-криндж видео в youtube", нейната усмивка/smile/усмивка продължава да ни преследва.

Прочети и дали инфлуенсърите отгелждат поколение от дебили.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *