В София през уикенда: 21 – 23 февруари

Празнуваме клубните легенди

0 коментара Сподели:

Уикендът се очертава силно емблематичен – вкарваме Backyard отново в играта, празнуваме Терминалски рожден ден  и надникваме в любопитния свят на опиатите, които населяват света на изкуството. Освен всичко това се забавляваме и на благотворителния базар за любимите кучовци от Бандата на 1500-те и още много.

BACKYARD REUNION 21|02
Петък, 22 часа, Врабча 24

Две години по-късно все още не сме забравили за всички безпаметни нощи от петилетката на опиянение до ранни зори. “Задният двор” си остана един хубав, порочен спомен, към който понякога получаваме почти абстинентно желание да се завърнем. Затова компанията от чести посетители и емблематичните “Съвременни бохеми” решиха да се впуснем точно в тази авантюра в събота, в студиото на “Врабча” 24. Няма нужда да “издаваме” повече, другото само ще си дойде на партито, защото всеки, който е идвал в Backyard – знае. 

ВЗЕМИ МАРТЕНИЦА – ПОМОГНИ НА БАНДИТ ДА ПРОХОДИ | CHARITY EVENT
Събота, 14 часа, Barabar Sofia

Наближава един от най-хубавите празници и ако все още не си взел мартеници, имаме перфектното решение. Тази събота ще имаш възможността не само да си купиш най-яките ръчно правени мартеници, ами ще можеш и да помогнеш на един Бандит в нужда.

Доброволците от Бандата ще вложат цялата си любов и креативност за трета поредна година, за да зарадват теб и близките ти. Ще се съберем в уютния Barabar Sofia на ул. “Триадица” 4. Освен мартеници ще има и други бандитски нещица. Събраната сума ще отиде за покриване на сметката на вече известният Бандит, който беше закаран в насипно състояние в Многопрофилна ветеринарна клиника и две седмици по-късно той успя се изправи на крака!

ОПИАТИТЕ В СЪВРЕМЕННОТО ИЗКУСТВО И КУЛТУРА!
Събота, 16 часа, Дом на киното

Очаквай необикновен разказ за влиянието на различните категории опиати върху развитието на изкуството и културата ни. С настроение, дълбочина и хумор ще разгледаме социални и художествени феномени от древността до ден днешен, превърнали се в неизменна част от живота ни. Как съвременното изкуство разчита и интерпретира мястото на опиатите в днешния свят? Предстои да проникнем в някои от най-деликатните пластове на съвременния живот, които ще ни подтикнат да изследваме мотивацията, изкушенията, менталността, историята и традициите, свързани с употребата на тези изкусителни за въображението вещества. Очаквай силно визуално преживяване с документален характер, изтъкано от дълбочина, почуда, провокация и хумор.

CLUB TERMINAL 1 – 6TH BIRTHDAY PARTY – 22 FEBRUARY 2020!
Събота, 22 часа, Terminal 1

Честит рожден ден на любимия клуб и наш приятел в многобройните за изминалите 6 години среднощни забавления – Терминал 1. Този уикенд празнуваме знаменитата дата с много музика с участието на Димо Стоянов (P.I.F.), Никеца (Casual Threesome), Свилен (Остава) и много други.

ЖЛЪЧ – ВЯРА ALBUM PROMO
Събота, 22 часа, City Stage

Тази събота задължително се запътваме към City Stage, където ни очаква промото на албума “Вяра” на Жлъч. Както той сам споделя за него – “албумът “Вяра”, който трябваше да бъде лъжа и шега, е истина”. Десетте песни в него са писани заедно със “Звяра” и в съдбоносната вечер ще можем да ги чуем за първи път на живо!

Ето и 5 сериала, които да не пропускаме този месец

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *