Пет сериала, които да не пропускаме през февруари

Дейвид Шуимър в може би най-добрия ситком на екран след… „Приятели“

0 коментара Сподели:

„Приятели“ може и никога да не се завърнат на екран, но нов комедиен сериал с Рос Гелър е достатъчно добра утеха за най-късия и епидемичен месец. Освен британския ситком с Дейвид Шуимър на екран ни очакват страхотни завръщания като например „Хоумленд“ и „Обадете се на Сол“.

Вижте и всичките ни пет предложения за месеца!

The Pale Horse / Сивият кон

Това е най-новата адаптация на роман на Агата Кристи – този път е „Сивият кон“ от 1961 година. Сценарист на сериала, който ще има премира по Би Би Си, е Сара Фелпс. Кримката разказва за дилъра на антики и вдовец Марк Ийстбрук, който е решен да разбере защо името му фигурира в мистериозен списък с имена в обувката на мъртва жена. Кой е направил списъка и какви са имената вътре? Разследването на Марк го отвежда в живописно британско село и бивша странноприемница, която сега е дом на три неомъжени жени, за които се говори, че са вещици. Когато умират още хора, въпреки скептицизма си Марк започва да се чуди дали наистина в дъното на мистерията не стои някоя паранормална активност.  

Виж повече: Филми с "Оскар", които задължително трябва да си гледал

Homeland / „Хоумленд“ 

Това е началото на края на дълго продължилия ЦРУ трилър. В последния, осми сезон ще видим Кари Матисън да се опитва да възстанови откъслечните си спомени, след като бяга от руски лагер. След като се събира отново със своя съветник и приятел Сол, той пренебрегва съветите на медиците и пуска Кари за още една мисия – да се опита да сложи край на войната в Афганистан.  И докато Кабул е превзет от военни командири, наемници и шпиони, въпросът е: може ли да се доверим наистина на Кари, или тя вече няма нищо общо с това, което си спомняме от първия сезон. Премиерата е на 9 февруари по „Шоутайм“. Homeland започна през 2011 година, Дейнс тогава е агент на ЦРУ заедно с Манди Патинкин (в ролята на Соул Беренсън). Сериалът печели няколко награди „Еми“, а самата Клеър Дейнс печели два пъти и е номинирана няколко пъти.

Better Call Saul /„Обадете се на Сол“

В това, което се предполага, че ще е предпоследен сезон на продължението на  „В обувките на Сатаната“ – „Обадете се на Сол“, виждаме как адвокатът Джими Макгил се превръща в Сол Гудман, което създава неочаквани и дълбоки промени в законните и незаконните кръгове на град Албакърки. И докато отношенията с Джими се задълбочават, Ким Уекслър се оказва на труден кръстопът, а Майк Ехрмантраът удря дъното. През това време Начо Варга се опитва да оцелее в разгара на войната, подета от Гас Фринг срещу картела. Премиерата е на 23 февруари по AMC.

Narcos: Mexico/ Наркос: Мексико

Във втория сезон на поредицата, чието действие ще се развива в средата на 80-те години на миналия век, Феликс Гярдо ще се опита да разшири бизнеса си с находчивост и с цяла мрежа от стратегии. Колумбийците – в лицето на Пабло Ескобар и картела Кали, са с отслабнали позиции, което пък открива невероятни възможности пред картела Гуадалахара. Междувременно смъртта на агента на ДЕА Кики Камарена развихря цяла буря в Мексико, насочена срещу престъпниците, като служителите на реда са готови да използват методи, които невинаги са „по закон“. Уолт Бреслин тръгва по петите на Гярдо и картела, а Бреслин е един такъв човек, който няма да се откаже от нищо, за да постигне целта си.

Виж повече: 10 продължения на филми, които по-добре да не се бяха случвали

Intelligence / Разузнаване

Звездата от „Приятели“ Дейвид Шуимър се завръща в ситком, пародиращ шпионите и разузнаването. Действието на сериала ще се развива в офис на службите по сигурност и разузнаване на британското правителство. Шуимър играе Джери, агент на Националната агенция по сигурност. Той пристига от Америка, за да се присъедини към британски екип, заедно с компютърния специалист Джоузеф  в опит да подобрят действията на службите срещу кибертероризма. Трейлърът показва колко му е трудно на Джери да свикне с британските привички на живот, правейки гаф след гаф заради непремерени изказвания като например, че е очаквал шефът му да е мъж. Абе, представете си някаква смесица между Мистър Бийн и Рос Гелър и ще разберете какво ще гледате. Самият Дейвид казва в интервю, че това е може би най-добрата комедия на екран… след „Приятели“.

GO MOVIE: "Екшън" с Тео Чепилов и София Бобчева гледай тук:

 

 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *