Избери кои са най-добрите барове и ресторанти на София за 2019 година

Гласувай на awards.goguide.bg

0 коментара Сподели:

Пет за късмет и като доказателство, че всичко хубаво си има продължение. GoGuide Food&Drink Awards – наградите, в които номинираме и отличаваме най-добрите барове и ресторанти в града за изминалата година, се завръщат, за да повдигнат интереса, информираността и нивото на хранително-вкусовата култура в града. Правилата са прости –

ние номинираме, ти гласуваш и заедно избираме най-добрите в бранша.

Петите GoGuide Food&Drink Awards се случват благодарение на генералната подкрепа на Takeaway.com.

GO AWARDS НОМИНАЦИИ

Заведенията в София с всяка изминала година стават все повече и по-добри. На нас се пада трудната задача ежемесечно да следим какво се случва на гастро картата и да те държим в течение с всички новости по нея. Нашето фино небце и този път успя да отличи всички забележителни вкусове, а нашата вечно търсеща добри усещания душа – местата, които нямат еквивалент.

GO AWARDS ГЛАСУВАНЕ

И след като ние номинирахме най-добрите в категориите, на теб се пада отговорността да избереш любимите си заведения и барове измежду тях. На 14 януари отваряме вратите на сайта ни за гласуване. На awards.goguide.bg ще те чакат 16 различни категории, всяка с отделна страница и профил на местата.

Заради това, че си ни помогнал да изберем най-добрите сред най-добрите, ще те наградим. Благодарността си към теб изразяваме с помощта на приятелите ни от Fashion Days. В края на кампанията,

ще изтеглим един от всички гласували на сайта awards.goguide.bg, който ще спечели ваучер за пазаруване от Fashion Days на стойност 1000 лв. 

За да се отчете гласът ти – минаваш и даваш своя вот във всяка категория.

GO AWARDS КАМПАНИЯ

Както вече казахме, кампанията за популяризиране на наградите стартира на 14 януари и ще продължи близо месец. Всички номинирани лесно ще разпознаеш заради големия червен стикер на витрините им с нашето лого и NOMINATED. Смятаме, че щом си като нас, поне веднъж си бил в тези заведения, а ако не си, имаш цял месец, за да го направиш. Ако се изкефиш или вече си изкефен на някое от местата, просто гласувай за него на awards.goguide.bg.

GO AWARDS ЦЕРЕМОНИЯ

В средата на февруари, след като всички изберат своите фаворити и гласуването приключи, по традиция спретваме специална церемония, на която награждаваме с плакети всички печеливши. Събитието е резервирано за бизнеса, като на едно място събираме собственици, голяма част от работещите за тях хора в заведенията и наши приятели. Резултатът е многоцветно събитие, на което и печеливши, и победени са с усмивка на уста.

City Walk: 5 ресторанта със звезди Мишлен в Европа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *