Нова година в Ню Йорк и всичко, което трябва да знаеш за транспорта

Купи билет за организирания транспорт предварително

0 коментара Сподели:

След като си решил къде ще празнуваш Нова година, най-логичният въпрос е – a как ще стигна до там? Да, всички знаем какво е положението с транспорта в София именно на този празник и точно затова още с обявяването на „Нова година в Ню Йорк“ – новогодишното парти в Киноцентъра, което ще промени представите ти за мащабите на София, и което се очертава като дългоочакваното раздвижване в празничната градската сцена, ти съобщихме, че сме помислили и за транспорта.

Организираме градски автобуси, които ще се движат и в двете посоки от и до Киноцентъра, how cool is that?

За да научиш повече подробности относно транспорта, чети по-надолу. А още тук бързаме да кажем, че организирания транспорт е допълнителна услуга, която можеш да ползваш по желание. Ако има по-удачен и удобен за теб вариант, свободен си да се придвижиш чрез него, разбира се. Важното е да се движиш! В правилната посока, която в случая е Ню Йорк, София!

Партньори в това приключение ще ни бъдат The Stars Group, или гейминг компанията, за която да си спомниш, когато посрещаш новата година, защото може би точно там ще започнеш новата си вълнуваща кариера през 2020 г. Не забравяй да увековечиш преживяването като си направиш снимка в специалния корнер  на Fashion Days, която после можеш да си вземеш на хартия или в корнера на Takeaway.comкоито подготвят инсталация, на която да си направиш страхотни снимки за спомен и споделяне в социалните мрежи.

Билети за организирания транспорт

По логиката на предварително заредените фестивални карти за разплащане по време на събитието, билетите за транспорта също ще се продават предварително с цел да избегнем опашки и да те отведем максимално бързо до целта – Ню Йорк и изненадите, които предстоят.

Можеш да закупиш своя двупосочен билет онлайн тук или от всяка каса на Easypay в София. Билетите за организирания транспорт са двупосочни и са лимитиран брой, затова съветваме да се сдобиеш с такъв максимално скоро. Все пак не искаш да посрещаш Нова година някъде по пътя за партито, нали? Ние също и именно затова

продажбата на билети за транспорта вече е в сила.

Начални спирки и разписание

От Център в посока Киноцентър автобусите ще тръгват от паркинга пред централния вход на Национален стадион „Васил Левски“. Спирката в Бояна ще бъде пред входа на Киноцентъра.

Първият автобус в посока Киноцентъра ще бъде в 19:30 ч. 

Линията на отиване от Центъра към Бояна ще работи между 19:30 и 23:00 на 31.12 и от 00:30 до 04:10 на 01.01.

Линията за връщане от Бояна към Центъра ще работи от 00:30 до 05:00 на 01.01.2020.

Автобусите ще тръгват на всеки 10 минути.

Ако ни позволиш още един съвет: не чакай последните автобуси, за да се придвижиш до Киноцентъра. На първо място, за да не изпуснеш някой от музикантите и изненадите, които ти готвим горе и второ – за да си сигурен, че ще можеш да се възползваш от транспорта, тъй като е невъзможно да превозим всички, ако пристигнат в последния момент, разбираш. Все пак, в автобусите винаги има място за още един, докато повече няма.

Всеки, който притежава Mastercard, пък ще има достъп до lounge зона до сцената, където да се почерпи с шотове. В зоната ще се предлага и кетъринг, а всеки притежател на фестивална карта може да се възползва от няколко каси за зареждане на безконтактна карта. 

Събитието се осъществява и с подкрепата на OMV, които празнуват и 20-годишнина с много награди.

А какво ще има за хапване и пийване виж тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *