5 неща, които правят работата ти cool

Факторите, които превръщат работата ти в сбъдната мечта

0 коментара Сподели:

Изпреварваме събитията и тук и сега ти даваме твоето първо късметче от новогодишната баница. Позна, на теб се пада работа и преди да си кажеш "Оф, не можеше ли парите, новата кола или поне апартаментът да е при мен", бързаме да те уверим, че това всъщност е най-якото нещо, което съдбата може да ти предложи. И, повярвай ни, ако не се кефиш точно на този късмет, значи може би е време да смениш работното място.

Ето какво според нас трябва да притежава истински яката работа: 

Work hard, play hard

В по-добрите работни места са наясно, че за да се справиш със стреса, трябва да има как да се разтовариш от него. Представи си, че има как да играеш тенис, да цъкаш на плейстейшън или дори да изпуснеш парата с аркадна игра, билярд или дартс. Би си казал – мечтите са безплатни, глезотийките не, но ние въобще не сме съгласни. Затова продължаваме с търсенето на работата, където ще можем да разтоварим именно по този начин. 

Виж повече: Сградата, в която мечтаем да бъдем

Бонуси, бонуси 

Тук сигурно ще си кажеш – къде не раздават бонуси? Само че истината далеч не е тази, на много места служителите не са ценени достатъчно. Затова вярваме, че на правилното място в края на годината ще получим очакваното за свършения труд възнаграждение, или иначе казано – всекиму според заслуженото. 

Развитие извън работното поле 

Йога, ски уроци, рисуване – без значение какво искаш да се научиш да правиш, рядко имаш тази възможност, веднъж започнал работа. Ако работата ти обаче ти предлага опцията да те подкрепи финансово, за да се захванеш със занятие, което да развиеш (от шофиране, през чужд език до скално катерене и много други), то определено това ще повлияе на креативността ти зад бюрото. 

Без излишни приказки

Перфектната работа не само за интовертите, но и за абсолютно всяко човешко същество е тази, в която телефонните разговори са сведени до минимум, ако не и прекратени изцяло. Независимо какво се налага да вземеш като информация чрез дадено обаждане, много повече можеш да загубиш по време на него, отколкото по време на чат или при писане на мейл. Затова си мечтаем за деня, в който ще можем да избегнем безкрайното "бийп" и да се ограничим единствено около клавиатурата. 

Виж повече: Тази среда те стимулира да искаш да отидеш на работа 

Възможност за развитие и в работното поле

Влизаме в клишето, но има причина то да е такова – защото е 100% е вярно. Обучения, командировки, колективна работа, поле за развитие. Звучи като истинска утопия в XXI в., но ние вярваме, че такова място все още съществува. Всъщност, не само вярваме, но и ще ти покажем за какво точно говорим. 

Ако не си се срещал с тях от наши предишни статии, то сега е моментът да се запознаеш с едно от най-яките работни места за всеки (да, включително и за теб). The Stars Group ни доказаха, че мотото им “Where the best play” става неразделна част от ежедневието ти, ако се включиш в приключението, което ти предлагат. А успешните млади хора, с които се запознахме покрай интервютата ни с тях, определено събудиха още повече любопитството ни. За да научиш повече, последвай линка и стани новата звезда на The Stars Group

А тук селектирахме модни находки, които можеш да притежаваш, без да банкрутираш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *