10 от най-добрите попадения на Black Friday за всяка жена

Който е измислил това мероприятие, благодаря!

0 коментара Сподели:

Black Friday е интернационалното събитие, измислено като спасение на всички нас, които искаме да направим невероятни коледни подаръци, без да се разоряваме. Или пък да се сдобием с топ находки, спестявайки крупни суми. С две думи – който е измислил това мероприятие, благодаря! 

Приятелите ни от answear.bg са решили да бъдат дори още по-щедри и не се ограничават в рамките на един ден, а чак до края на седмицата ще имаме възможност да пазаруваме с намаление от техния сайт. Подбрахме неща, които наистина си струва да имаш. Селекцията е разнообразна, за да можем да уважим вкусовите предпочитания на всички. Още повече – избрахме и за жени, и за мъже. Ако досега не си бил техен клиент, приготви се да станеш, защото освен грандиозни намаления те дават и 25 лв. отстъпка от първата ти поръчка.

А ето и предложенията ни за нежния пол:

Екстра късмет

Една от теориите на фън шуй е, че именно червеният портфейл привлича потока на пари. Дори и да не вярваме в такива неща, предложенията на answear.bg за тази категория са повече от добри, а ние най-много харесахме това на Love Moschino.

Виж повече: Избери тренди визия като за моден диктатор

Непрестанно удобство

Понякога в студена работна сутрин ни се иска да не излизаме от леглото. Или ако се налага, да можехме да носим комфорта на завивките с нас. Дизайнерите имат решение и това са овърсайз якетата. Освен че са супер тренди в момента, можем да потвърдим, че топлят най-много и са най-удобни. Life hack: едно такова огромно яке позволява да отидеш само по него с пижамата отдолу за кратък тур до магазина, което е гениално и пак изглеждаш добре!

Спортен дух

Ако мислиш, че 2020 е годината, в която наистина ще постигнеш мечтаното beach body, ние те подкрепяме с две ръце. Естествено няма да можем да те вдигаме от дивана и да те доставяме във фитнеса, но можем да ти предложим страхотен спортен екип, с който ще бъде удоволствие да се появяваш в залата.

Новата класика

Кубинките отдавна не са символ само на рок/метъл субкултурата. Те вече се носят от всички и може би една от причините е, че си отиват с абсолютно в-с-и-ч-к-о. И в най-лютия студ, и в най-голямата жега можем да ги видим по улиците. Особено Dr.Martens – най-търсеният (и легендарен) бранд за кубинки

Новогодишни вълнения

След въпроса: „къде ще съм на Нова година“, вторият по важност е: „какво ще си облека на Нова година?“. А ако си готова с отговора още от края на ноември, какво по-добро? Спестяваме ти безкрайните обиколки в мола и известна сума пари с нашето предложение. Ако оранжевото не е твоя цвят, тази рокля е налична и в черно. Бонус: ако си по-зиморничава, можеш да си сложиш ефектна блуза/поло отдолу и да изглеждаш невероятно, без да мръзнеш.

Bon voyage!

Освен намаленията за дрехи и обувки хитрият потребител се възползва от различни видове оферти. Ако сред тях са и самолетни билети, допълни пътешествието с намален куфар в перфектните размери. На фона на всички масово черни куфари твоят ще изпъкне със свеж цвят. Да не забравим и че е с 360° колелца и вграден катинар.

Устойчиви решения

 „Хората, на които им пука за околната среда, са по-секси.“ С тази мисъл вече ще гледаш по друг начин на платнените чанти, с които можеш да ходиш да си пазаруваш. Освен това те се сгъват, което позволява носенето им в дамската ти чанта например, ако се налага спонтанно да я ползваш. Ако само за една година ползваш платнена чанта, а не найлонови, това ще спести поне 2 кг пластмаса от Земята. Ура!

Виж повече: 5 модни тенденции, които разкриват характера ти 

Стъпвай смело

Обувката на десетието. Не знам дали има фен на кецовете, който да каже, че има достатъчно. Един чифт повече е винаги добре дошъл, а ако е на намаление – още по-добре.

Открой се от тълпата

Контрастно на предстоящите сиви дни ние ти предлагаме да носиш по-свежи цветове за по-добро настроение. Вместо стандартните черни, бели и сиви пуловери, по-добре се зареди с ярък цвят. Какъв по-добър statement дори и в най-мрачния зимен ден?

 

Go hard or go home

Обувките с дебели и груби подметки имат много повече функции от очакваното. Извън факта, че са хит в последните няколко сезона, те предлагат различни сюжети, в които да се носят. Първо – локвите и снегът отпадат от притесненията ти. Второ, когато отидеш на парти, няма кой да те настъпи (казваме го от личен опит). Трето – краката ти изглеждат по-дълги, защото е много по-лесно да си с 10-сантиметрова платформа, отколкото с 10-сантиметрови токчета. А най-доброто: този модел на Steve Madden e в 3 цвята.

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *