Зареди сутрините си с енергия от натурални суперхрани

Вкусно и здравословно едновременно? Мисията вече е възможна

0 коментара Сподели:

Ставаме, яхваме тротинетката и номадския си дух, прекосяваме града като светкавица и хоп – ето ни в офиса. Казваме си: трябва ни тотем. Щипка от растафарианската вяра в жизнената енергия. Неминуемо се сещаме за Livity, чието име произлиза точно от нея.

Livity е новата ни дума за „заряд“. Защо ли? Любимите барчета не ни принуждават да избираме между градската динамика и балансираното хапване.

Напротив, без да променяме графика си, с тях си набавяме чиста енергия от натурални суперхрани. Новите попълнения на Livity са разделени в 3 серии, за да има за всекиго по нещо! Livity Nature bar е сурово барче, направе- но само от плодове и ядки. Livity Superfood bar е био веган барче, пълно със суперхрани и черен шоколад, за да ни прави супергерои в собствения ни градски екшън! А Livity Protein bar е изцяло с натурални съставки, като към рецептата са добавени и 12 г протеин от яйчен белтък, което го прави единствен на пазара. Доверяваме се на пълноценния протеин от яйчен белтък, защото ни дава всички 9 основни аминокиселини, усвоява се лесно и можем да функционираме по най-добрия начин. Разбира се, и трите линии са без добавена захар, без глутен, без млечни продукти, без ГМО, без оцветители или консерванти. Просто с жизнена сила! А добрият вкус на здравословния живот идва при нас през ноември само на един клик разстояние в сайта на Livity, където ни очакват техните промоционални предложения. 

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *