Да бъдеш модна икона: кога, ако не сега?

Възрастта никога не е имала значение - показваме ти още 5 дами, които го доказват

0 коментара Сподели:

Да имаш стил, да искаш да се обличаш според актуалните тенденции, да си свободен да пазаруваш каквото пожелаеш – с днешна дата животът ни предоставя толкова много възможности по тези теми, че е повече от ясно – възрастта не е граница, за да служи за оправдание. 

Факт са тези жени, които са яхнали модната вълна и нямат намерение да я пуснат въпреки възрастта си. Те са освободени от предразсъдъци, чувстват се безопасно с начина, по който изглеждат. Надживели са дилемите, които произтичат с възрастта за това, че са прекалено стари да носят това или онова, и с днешна дата могат да служат само за вдъхновение. 

Ето 5 дами, които да следваш в Instagram и за които със сигурност важи това, че не се обличат като баби.

Colleen Heidemann

@colleen_heidemann

С над 134 хиляди последователи, тя е вярна на мотото „Ако не сега, КОГА?“. Тази актриса и модел се превърна в еталон за ексцентричната мода. Стилът й е натоварен с пищен блясък и цветове, истинска експлозия на личността и енергията.

Виж повече: 10 находки от есенните намаления, които искаме веднага

Renata Jazdzyk

@venswifestyle

Тя е от Полша, но живее в Нюкасъл (Обединеното кралство), откъдето снима и споделя най-добрия си външен вид, винаги много изтънчен и като цяло минималистичен. Тя успява да „приземява“ тенденциите спрямо собствения си стил, а най-добрият й аксесоар е къдравата грива.

Lyn Slater

@iconaccidental

693 хиляди последователи потвърждават популярността на тази блогърка, или както самата тя се е нарекла „Случайна икона“. Тя перифразира често срещани и актуални визии по свой образ и подобие и ги разхожда с нужната увереност по еклектичните улици на Ню Йорк.

Grece Ghanem

@greceghanem

Базираната в Монреал (Канада) дама показва в своя акаунт, че никоя тенденция не е прекалена за възрастта й и че тя е способна да носи всякакви облекла, дори това да се струва леко скандално на някои от връстниците й. За нея модата е просто въпрос на отношение.

Виж повече: 10 аксесоара, с които да преобразиш стила си през есента

Sophie Fontanel

@sophiefontanel

Журналист и моден критик за парижкото списание L'Obs, Софи е олицетворение на френската елегантност. Обичаме нейния елегантен и класически външен вид, с много градски и подчертано винтидж вдъхновение. Истински майстор на селфита пред огледалото, с които радва своите над 192 хиляди последователи.

Избери тренди визия като за моден диктатор.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *