10 находки от есенните намаления, които искаме веднага

Преобрази гардероба си в багрите на есента

0 коментара Сподели:

Нашите приятели от answear.bg отново са ни подготвили неустоими фешън предложения, а есенните им намаления не са за изпускане – увери се сам.

На всички континенти в момента тече велико преобразяване на гардероба, защото именно тя – есента, безспорно е царицата на модата.

Както всички знаем, през този сезон Лондон, Милано и Париж вече посрещнаха своите модни седмици, а иконичният Vogue от близо месец ни радва с поредния си септемврийски брой, който сам по себе си е наръчник къде, кога и какво да носим в следващата поне половин година. 

И тъй като и ние сме фенове на есенната обиколка за нови фешън находки, с удоволствие и размах ти показваме какво си избрахме от любимия ни answear.bg за предстоящите хладни дни. Освен личната ни селекция с последните модни бестселъри държим да ти напомним, че нашите приятели от Answear са ти приготвили ексклузивни есенни намаления, които продължават до 16 октомври, така че възползвай се смело и избери това, което да ти носи усмивки всяка сутрин пред огледалото, дори времето навън да не е от най-любимото ти.

Всичките им предложения може да намериш тук, а за нашите любимци сред тях – чети нататък.

НАЗАЕМ ОТ ЛЯТОТО

Роклята е царицата в нашия гардероб и едва ли би ни омръзнала. Обличаме я върху дънки, елегантни високи чорапи или просто в компанията на класически кубинки, които с точно подбраното палто или тренч правят есенната ни визия истинска фантазия. В случая залагаме на изумруденозелено или топло жълто, като точно тази кройка наричаме вечна и ви я препоръчваме във всякакви комбинации.

Answear – Рокля 64.90 лв. 

Виж повече: Някой потопи дрехите в карамел и малко бърбън 

ТОЗИ СИВ, СИВ ПУЛОВЕР

Когато говорим за must have артикули в твоя гардероб, всъщност имаме предвид точно този пуловер и точно тази кройка. Той е лек oversize, цветът му е в приятелски отношения с всичко останало, което е налично в твоята фешън колекция, а материята е толкова топла и уютна, че няма да ти се иска да го събличаш поне до края на зимата.

Answear – Пуловер 54.90 лв

ДЕНИМ И ТОЛКОВА

Дънките във всичките им разновидности са ни спасявали неведнъж, когато сме изпадали в модна дилема, а специално тези – с убийствена висока талия, стеснени крачоли и класически цвят си ги представяме както в компанията на висок и елегантен ток, така и в небрежното партньорство на любимите ни сникърси.

Answear – Дънки 64.90 лв.

ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ

Можем просто да кажем G-Star Raw и да спрем дотук, но те уверяваме, че дългосрочната инвестиция в качествено палто с класическа кройка и забележим цвят като този ще спаси не една и две твои зими. Съветваме те да започнеш от тази и да си подариш заслужен и красив уют.

 G-Star Raw – Палто 299.90 лв. 

ТРАПЕР

Видяхме този модел якета още през миналия сезон, но след като и сега дузина от любимите ни модни блогъри се мотаят с тях по специални събития, решихме да си подарим едно в любимия ни оранжево-меден бърбън цвят.

Only – Яке 89.90 лв.

НЯМА ДРУГО ЧЕРНО КАТО ЧЕРНОТО

Държим да ти напомним, че освен сезона на топлите одеяла и чаените напитки есента и зимата са времето и за любимия ни клубен сезон, затова смело залагаме на вечерни тоалети. Няма как да сбъркаш с класическа черна рокля, в комбинация с леко прозрачна ефирна материя и ресни. Обещаваме, че ще е достатъчно елегантна за коктейл, а в компанията на кожено яке тя става и най-добрата ти приятелка, когато говорим за танци до зори.

Silvian Heach – Рокля 229.90 лв.

Виж повече: Есен, есен – сезон в прозрачен тон 

КАТО ВТОРА КОЖА

Когато говорим за вечерни излизания, няма как да не направим място в гардероба си за класическата кожена пола. Тя е мини и достатъчно секси, за да не останеш незабелязана с нея, а парти историята на този модел започва от Студио54 и е толкова вечна, че можем да я наредим веднага в графата – класика в жанра.

Answear – Пола 46.90 лв.

РОЗОВО НЕБЕТО, РОЗОВА И ТЯ

Топлата и класическа шапка е нещо, което ти е жизненонеобходимо през идващата зима, но ако може тя да ти носи позитивно настроение и винаги щом я видиш да се усмихваш – то определено това е твоят модел. Избираме си я изчистена, мека и в абсолютно момичешко розово, а модните й превъплъщения са неограничен брой според личното ти усещане.

G-Star Raw – Шапка 46.90 лв.

НЕПРОБИВАЕМИ

Тези боти са превъплъщение на класическите кубинки, които толкова много обичаме, и са сред любимите ни модели на Pepe Jeans. Харесва ни, че са със силно подсилена пета и предна част при пръстите, както и че разполагат с неплъзгаща, изпъкнала подметка, което в добавка с естествената им кожа ги прави идеални за тежки зимни условия.

Pepe Jeans – Боти Montreal Town 219.90 лв.

ПРЕДПОЧИТАМЕ Я АСИМЕТРИЧНА

За финал сме подготвили една истинска класика в модните предпочитания, а именно – ризата. Бялата риза е нещо като водата и е абсолютно необходима в гардероба на всяко градско момиче. Ако ще я носим под красиво палто обаче, я предпочитаме точно такава – дълга, асиметрична и забележима. Белите кецове й отиват, а офис пространствата са й любим спот. Не я пропускай!

Answear – Риза 46.90 лв.

За да бъдеш в тренда не само в музиката, виж 10 аксесоара, с които да преобразиш стила си през есента

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *