10 аксесоара, с които да преобразиш стила си през есента

Бъди зверски стилен - за него и за нея

0 коментара Сподели:

Есента е сезонът, пълен с безкрайни идеи за различни аутфити, а ние като фешън любители решихме да се позабавляваме със замах. Знаем, че и ти като нас отвори топлия гардероб и веднага си пожела да го обновиш с нови придобивки, които да паснат на тазгодишните тенденции.

Напомняме ти старата хитрост, че на всеки тоалет може да вдъхнеш нов живот с помощта на правилния аксесоар.

Помислили сме, че в студените дни не обичаш да скиташ по магазините, и специално ти подбрахме бърз онлайн гайд от Fashion Days, в който ще намериш десетте аксесоара, които да разчупят сивотата на есенните дни и да преобразят визията ти. Мъжки и женски, вдъхновени от промяната – дизайнерите този сезон добавят ексцентрични вибрации в ежедневните ни тоалети, допълват комфорта, от който се нуждаем, със зверски стилна визия, леко напомняща носталгия по ретро шика от 80-те и 90-те години. Вдъхнови се за преобразяване и стъпи в есента като истински звероукротител на стила.

В градската джунгла не забравяй да подсладиш дните си с Nestle Lion, който може да ти донесе ваучер на стойност 30 лева от Fashion Days. Купи Lion за минимум 2 лв. и регистрирай кода от фискалния бон тук.

New York style

Вдъхновени от есенните улици на Ню Йорк и забързания дух на големия град, пренасяме нестихваща обсесия по бейзболните шапки и в ежедневния ни гардероб. Комбинирай ги с всякакви тоалети  за едно космополитно излъчване – през уикендите, докато разхождаш кучето, но и за лежерен коктейл през делничните вечери. Класически тренч, деним и чифт готини сникърси им правят перфектна компания.

Back to school

Раницата отдавна се превърна в задължителен фешън аксесоар. Тази есен избираме подходящ на градските ни нужди размер, като разчупваме класическите модели с такива, които изразяват вътрешното ни състояние. Световните дизайнери се вдъхновяват от желанието за свобода, което носи всеки млад дух, а ние избираме да го носим със себе си всеки ден.

BungeeJumping

Мъжките раници си проправиха път до специално място в сърцето на силния пол. Знаем, че в есенните дни имаш нужда от стилен съюзник, който да демонстрира класа дори по пътя към фитнеса, носейки лаптоп, чадър, връхна дреха и какво ли не още. Вдъхнови се да направиш зверски добра промяна и да разнообразиш един от най-комфортните аксесоари за сезона с камуфлажната раница от Levi's.

The streets are my runaway

С леко винтидж усещане за ретро стил и класа кръглите обеци с перла са аксесоарът, с който не можем да се разделим. Подходящи както за по-спортните ни тоалети, така и за офиса и вечерния коктейл, кръглите обеци слизат от модните подиуми, за да ни помогнат в мисията “бързо преобразяване”. Завършващи всяко сезонно облекло, винаги можеш да носиш чифт от тях в чантата си, за да направиш всеки момент специален.

Miss Sunshine

Oversized блейзърите, които са хит за тази есен, си правят чудесна компания с големите леопардови очила от Missoni, които можеш да откриеш на fashiondays.com. Елегантно ще завършат тоалета ти през слънчевите есенни дни, когато с удоволствие си позволяваме да бъдем една идея по-ексцентрични в контраст със сивото време.

Right on time

Зверски точни за променливото време с часовника на Michael Kors. Циферблатът във все по-популярния актуален нюанс на розово злато се допълва от три каишки, в случай че решиш да смениш настроението си. Вече си представяме как отпиваме глътка топло капучино в студеното утро и поглеждаме към красивото бижу.

Go bigger

За всеки звяр класиката G-Shok от Casio. Няма как да сбъркаш с моделите, които са прочути с издръжливостта си – водоустойчиви, удароустойчиви и какво ли не още. G-shock часовниците се превърнаха в незаменима компания дори на най-големите градски екстремисти.

King of the jungle

Стилните решения понякога са за най-смелите. Унисекс шапката с пух от Challenger те предизвиква да стъпиш в градската джунгла. С комфорт и усещане за топлина през хладните дни и вечери, унисекс аксесоара можеш да споделиш и с нежната си половинка.

Out of the box

Коланът е задължителен финален щрих към визията ни. Тази есен ще внесем усещане за свобода, като разчупим класическите модели с минималистични детайли, внасяйки характер и в най-строгия аутфит.

Wild and strong

Неръждаема стомана и кожа – едни от най-мъжките аксесоари за сезона си остават гривните с каишки. Стилно допълнение към ежедневната визия, гривните се превърнаха в разпознавателен знак в стила на всеки уважаващ себе си градски бохем. Стоят еднакво добре и на риза в офиса, и на тишърт и кежуал облекло в свободните часове, не се колебай да експериментираш с тях тази есен, няма да останат незабелязани.

Виж също и:

Някой потопи дрехите в карамел и малко бърбън.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *