Неастрологичен хороскоп за месец септември

Маг Жаклина няма време за summertime sadness и веднага казва какво ни очаква през септември

0 коментара Сподели:

Привет, читателю!

Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през септември!

О, месец на кръв, на подем и погром!

Овен

Положението при вас този месец ще е фа-ми-фа-фа-фа-ми-ре-ла-со-ла-до и така до 100. С горното искам да кажа, че мъжете не е лошо да потърсят коя е тая Мирела, за която се пее. Дамите да видят кой е Соладо. Звучи ми като латино любовник, с който да осъществите горещ флирт в опит да забравите, че лятото си тръгва.

Виж повече: 5 идеи за твоята септемврийска отпуска 

Телец

Знам точно от какво имате нужда този септември. Не е бургер с яйце, нито суши, нито късо еспресо, нито да забранят понеделниците. Добре де, не ви е любимото, но имам за вас безплатен семинар по астрология, астрономия и маркетинг. Вече съм букнал локацията в Чирпан. С организацията ми помагат местни ентусиасти. Ще се радвам да се включиш! 

Близнаци

Единият от вас плаче за лятото, а на другия не му пука особено кой сезон е, защото и без това не обича да го гледат по бански. Кой е прав от всичките? Естествено третият, който знае, че няма вечно лято, няма и вечна есен, има само титани, които владеят всички сезони.

Бъдете такива!

Рак

Какво толкова, че лятото е свършило? То свършва само веднъж, а вие за последните няколко месеца свършихте поне 24 пъти. Има защо да ви е мъчно, но есента е нова възможност и за любов и за край на досадната лятна диета, тъй че не е толкова зле!

Лъв

Дотук с крокодилските сълзи на Лъвовете! Истинският лъв е Лъв през цялата година! Обърнете внимание на гардероба си през идния месец и си купете нещо с дълъг ръкав, защото при ризите размерът винаги е от значение!  

Дева

За тези от вас, които и след края на лятото все още са деви, няма страшно! Случва се на всеки. Есента ще ви предостави изобилие от нови шансове за нарушаване на тази… традиция! За другите септември е месецът, в който доминирате по отношение на рождените дни, възползвайте се. Статистиката сочи, че през септември най-много рождени дни имат представителите на зодия Дева, следвани от Везни. Учудващо, но нито един Стрелец, нито един Лъв имат рожден ден… шокираща вест!

Везни

До рождения ви ден има още време, затова не бързайте да си правите планове. Има много по-важни неща за правене.

Първо, обръснете се след лятото, време е да се връщате на работа.

Второ, купете си чадър и, трето, почерпете се с една леденостудена бира от мен!    

Скорпион

Скоро ще стане студено и горещите Скорпиони ще започнат да треперят. Приютете ги на топло, за да не настинат. Те ще ви се отблагодарят подобаващо. 

Стрелец

През втората половина на месеца ви се очертават проблеми на работното място, породени от Юпитер, който е в 8 дом. За да нямате повече проблеми, купете си собствен дом, в който Юпитер да не влиза и да не създава проблеми!

Виж повече: Целувам те и септември се изчервява

Козирог

Септември носи есен, носи проблеми, а също така може и да ти донесе пари, стига да инвестираш умно! Справка семинарът ми по маркетинг и астрономия, който организирам в Чирпан и в който можеш да се включиш срещу скромна такса, с която да отвориш късмета си. 

Водолей

Послушайте ме и не правете промени през този месец.

През септември духа вятърът на промяната, но това е само метафора и е по-скоро в метеорологичен план.

Без резки движения и почакайте потискащия октомври. 

Риби

Виждам, че септември ще е вашият месец. Не пропускайте нито един шанс да сте навън с любими хора. Колко лигаво звучи само… Не пропускайте нито един шанс и да сте вътре в любими хора!  

Ако имате нужда от персонални хороскопи, учебници втора употреба, раници с Батман и Спайдърмен, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина!

Септемврийски разговори с детето в мен

 Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *