Спорт и енергия, скрити в бутилка

Кой е новият еликсир на активния живот у нас?

0 коментара Сподели:

Обичаме градската джунгла. Изследваме я всеки ден, търсим и откриваме красотата в нея постоянно. Колкото и да се лутаме из тайните и улички и лабиринти, не можем да наречем разходките си "активен живот". Спортът е неделима част от това понятие. За да сме достатъчно енергични, докато спортуваме обаче, имаме нужда от помощник. 

Лекият дух на спорта се крие в бутилка, но ние вече открихме следата му.

Powerade е най-новата изотонична напитка у нас, с която физическото натоварване се превръща в детска игра.

Базиран на водна основа, Powerade утолява жаждата и възстановява както минералите, така и въглехидратите, изгубени по време на тренировката. А ако не знаеш дали това да е твоята енергия за деня, знай, че много други вече я избраха преди теб. Освен че изотоникът е официалната спортна напитка на ФИФА и Световното по футбол, тя е такава и за редица ръгби и футболни отбори. 

Виж повече: Спорт на слънце

Powerade e третият еликсир на свежестта от Кока-Кола България в категория „Вода“, след минерална вода Банкя и изворна вода Роса. Удобната ѝ ергономична бутилка със спортна капачка е перфектна за всяка тренировка, разходка или преход в планината. Ако не ни вярваш, участниците в Legion Run, едно от най-екстремните състезания за издържливост, ще те уверят в това. 

Енергията в бутилка очаква точно ти да я вкусиш. Powerade e онази капка, която ще прелее чашата на леността и ще те качи на въртележката на активния живот. Mountain Blast и Lemon са вкусовете, които ти дават свежестта, от която имаш нужда във всяка тренировка. Излез от света на сивото си ежедневие. Потопи се в света на спорта – ще го откриеш навсякъде в търговската мрежа в цялата страна. 

Как да избереш най-подходящия спорт за теб

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *