10 подаръка, на които дори и майка ти ще се изкефи

Забрави за проблема "Какво да подаря?"

0 коментара Сподели:

Дори да не си от групата на хората, поднасящи празнични изненади до десето коляно, едва ли в края на годината пропускаш да зарадваш с някакъв жест най-най-близките си. Деликатният момент около всичко това е в неизбежния въпрос, заставащ всекидневно като шапка на главата ни, а именно ключовата фраза: „Какво да подаря?“… Не особено приятната истина е, че с наближаването на Коледа лудницата по молове и магазини градира ежеминутно, и този факт съвсем затяга примката около избора. За да те отървем от тази хаотична еуфория обаче и за да те накараме да почувстваш спокойствие по Въпроса с главно В на месец декември, направихме селекция от

10 докосващи подаръка, които със сигурност ще развълнуват всяко едно същество на планетата,

ще се превърнат в силен спомен за години напред и не на последно място – ще те лишат от каквото и да е обикаляне, защото са на един клик разстояние. Ето и къде е тайната на личния ти чувал с подаръци:

ИНДИВИДУАЛЕН КУРС ПО ПИЛОТИРАНЕ НА САМОЛЕТ

Ще започнем с това, че няма страшно! Самолетът е двуместен и плътно до гостуващия за 20 или 30 минути авиатор, рамо до рамо стои професионален пилот, който следи всяко негово действие, инструктира го през цялото време и споделя висшия си опит от самото качване до слизането от самолета. Единственото, което ще се случи на вашия приятел, е да почувства тръпката от издигането в небето, да се наслади на пленителната гледка от птичи поглед на красивата природа в Розовата долина на Казанлък и да изживее емоция, която ще го държи високо, високо, вълнувайки го завинаги. Ето я и нея тук

ПОЛЕТ С МОТОРЕН ПАРАПЛАНЕР НА ВИСОЧИНА ДО 300 МЕТРА

Дори и да ти се струва, че в това приключение динамиката и пулсът не могат да се контролират по никакъв начин, няма да си съвсем прав. Изживяването изисква приятелят ти просто да се настани удобно в седалката и да се наслади на гледката и силния момент, а решението дали височината да е 50 или 300 метра, дали полетът да е спокоен или изпълнен с лупинги в рамките на 15 или 30 минути и дали пейзажът наоколо да е дневен или вечерен – е изцяло негово. Инструкторът ще следи под лупа целия „процес“, ще се съобрази с всяко разумно желание на пилота и на финала ще му подари снимки и видео с HD action cam Go Pro. Незабравимо е и се намира на един клик!

XXL БЪНДЖИ СКОК

За усещането, което се изпитва от полета между земята и небето, никой не може да разкаже. Това, което знаем, е, че много рядко някой остава само с един скок, което само по себе си обяснява много неща, така че стойността на този подарък е емоцията. Голям плюс в случая е, че отново можеш да „регулираш“ продължителността на скока, като си избереш една от трите локации – пещера Проходна, при която височината е 43 метра, моста на Ковач в Бургас, където височината е 60 метра, и виадукти до Клисура – там те очаква скок с височина 70 метра. Който и вариант да избереш, можеш освен в емоционален да го превърнеш и видео спомен с екшън камера. До тази тръпка можеш да достигнеш тук.

ПРЕХОД С МОТОРНА ШЕЙНА – РИЛСКИ ЕЗЕРА И РАЙОНА НА РИЛА И ПИРИН

Това е удоволствие, което ще накара всеки да се потопи дълбоко в зимната приказка и  красотата на Рила и Пирин. В продължение на един час ти или приятелят ти, а защо не и двамата ще бъдете в най-близка среща с необятната магия на планините и езерата, а всеки ентусиаст рибар ще има и възможността да се наслади на зимния риболов при споделено такова желание. Маршрутът е предварително избран, ще си имате и водач, така че белите склонове ви очакват тук

ШЕСТСТЕПЕННА ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИНО, ГУРМЕ ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА В ЗАМЪК

Не се сещаме за по-подходящо от замък място, щом стане дума за дегустация на вино… Ако ти и твоят приятел сте любители на Дионисовата напитка – една от най-известните фамилни изби в България ще ви потопи в епохата на Ренесанса, докато се наслаждавате на 6-степенна гурме дегустация за двама, а насладата от нея ще завърши с релакс в романтична бутикова стая в замъка „Шато Копса“. Изживяването можеш да намериш тук.

ЕЗДА, СТРЕЛБА С ЛЪК И НОЩУВКА В ЮРТА, ИЛИ ЕДНО ПРАБЪЛГАРСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Снежнобели юрти, препускащи коне, старинни лъкове и лагерен огън. Това е „картината“, в която са живели прабългарите, когато са обитавали нашите земи, и ако искаш да се докоснеш до това време възможно най-отблизо – конният преход ще те накара да усетиш полъха на свободата с цялото си същество. Всъщност всичко това ще ти се случи по възможно най-автентичен начин, а вечерта, прекарана в юрта, не просто ще те откъсне от града, ами ще те приближи напълно до природата и нейната мощ. Изживяването е тук.

NATIONAL GEOGRAPHIC ИЗДАНИЕ ОТ ВАШАТА ДАТА НА РАЖДАНЕ

Знаеш ли какво се случило по света в месеца на твоето раждане?! Е сега можеш да разбереш, при това от оригиналните страници на любимото списание National Geographic. Прелиствайки броя, ще се върнеш назад във времето право при историята, която рожденият ти ден разказва, при това обогатена с красивите кадри на едни от най-добрите в света фотографи. Твоят брой те чака тук.

ИНДИВИДУАЛЕН КУРС ПО ПЕЙЗАЖНА ФОТОГРАФИЯ

Пейзажите, които спират дъха ни, не са един и два и винаги зараждат желанието да ги пренесем с нас, за да ги виждаме често. Това е напълно възможно, стига да застане до нас професионален фотограф, да ни помогне практически и теоретично и да ни предостави необходимата техника, за да уловим момента и да му вдъхнем живот. Индивидуалният курс е тук.

SHAKE, SIP, LAUGH, REPEAT ИЛИ ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ЗА КОКТЕЙЛИ

Ако вкусните коктейли са слабото място на твоя приятел, един от най-добрите коктейл-мастъри на България може да го потопи в света на напитките, при това от първо лице. Какви са техниките за приготвяне и миксиране на коктейлите, кои са класическите вкусове, как да експериментира смело, но професионално в приготвянето им и още много tips and tricks ще му бъдат поднесени в чашка. Курсът е тук.

АБСОЛЮТНА РЕЛАКСАЦИЯ – ФЛОТАЦИЯ И МАСАЖ В СОЛНА ПЕЩЕРА

Това е последното удоволствие в селекцията ни, но не и по важност, защото всеки има нужда да завърши годината, отпускайки ума и тялото си. Накратко, щастливеца, получил този подарък, го очаква безтегловно плаване в хай-тек капсула, придружена от релаксиращ масаж и почивка в солна стая, а след цялото това изживяване ще се почувства прероден. Абсолютната релаксация те чака тук

Коледа е в емоцията, затова, вместо да се чудиш с каква вещ да допълниш секцията на някой приятел – сподели му изживяване, което наистина ще го докосне и ще остане вълнуващ спомен за цял живот. В случай, че се чудиш къде да намериш тези удоволствия, Gift come true имат цяла торба с такива подаръци.

По какво разбираме, че идва Коледа

Истината за седемте джуджета

Какво се случва в града?! Последвай ни в Istagram и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *