Самотният рейнджър

Джони Деп вилнее из Дивия запад в новия филм на Гор Вербински

0 коментара Сподели:

Държава: САЩ / Жанр: Екшън, Уестърн / Режисьор: Гор Вербински
В ролите: Джони Деп, Том Уилкинсън, Бари Пепър, Рут Уилсън, Хелена Бонам КартърМейсън Кук, Джеймс Бадж Дейл, Лу Темпъл, Мат О'Лиари, Хари Тредуей, Леон Рипи, Арми Хамър, Уилям Фичнер и др.
Премиера в България: 05.07.2013

 

Мнозина филмови зрители с нетърпение очакват нещо ново от екипа Уолт Дисни като компания, Джери Брукхаймър като продуцент и Гор Вербински като режисьор. Защото се минаха години от премиерата на последният им общ проект, а за евентуален следващ се знаеха само някои щрихи. Най-важните бяха, че какъвто и да е той, в него ще играе Джони Деп и че отново хуморът ще е водеща емоция. Е, типичната за същия този екип юлска премиера е вече факт, заглавието сякаш в резон с избора на главна мъжка рола е "Самотният рейнждър", а вселената, в която ще се помещава действието е от времената на Дивия запад.

 

The Lone Ranger

 

Фабулата се върти около воин с името Тонто, срещата с който се оказва повратна точка в живота на честолюбив пазител на реда. В последвалата борба с добре организирани, корумирани и алчни хора, този на пръв поглед необикновен съюз ражда две легенди. Едната за харизматичен и несломим шериф, за който престъпник не е просто мръсна дума, а другата за неговият мистериозен помощник приел дух и материя за равни по сила оръжия.

 

Очаквания: 5/6  

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *