Пет супер свежи артисти с повече от един талант

Разказваме ти за хората, които ни изненадват с всестранно развитата си личност - виж кои артисти наричаме „целунати от съдбата“

0 коментара Сподели:
DARA TUBORG

Ходим на театър, гледаме световни премиери, вълнуваме се по концерти.

Есента ни води все повече към артистичната ни същност. Но когато се влюбим в едно име, рядко подозираме, че то има още други, понякога по-яки, скрити таланти. Актьорите, които пълнят зали и променят световните тенденции в шоубизнеса, всъщност могат да бъдат не по-малко добри изпълнители, художници, татуисти и пилоти. Е, нека се радваме, че са предпочели киното.

Разказваме ти за петима страхотни артисти с повече от един талант, а къде се намесва новата кампания на Tuborg, ще разбереш надолу.

Антъни Хопкинс като художник

@anthonyhopkins

#Drake I’m late to the party… but better late than never. @oficialstallone @arnoldschnitzel #toosieslidechallenge

♬ original sound – Anthony Hopkins

Актьорът, награден с два Оскара, е една от най-динамичните личности в Холивуд през последните 40 години. Но в неговия случай еталон за актьорска игра е равно на гений в изобразителното изкуство. Хопкинс често взема роли с особени персонажи, така че цветните му платна определено ни изненадаха. Актьорът споделя, че рисува от малък и всъщност тази негова заложба отключва интереса му към киното. И ако филмите му са зверски добри, трябва да видиш картините му.

Марго Роби като татуист

снимка: Getty/ Samir Hussein

Нежното русокосо и синеоко момиче от големия екран притежава неоспорим сексапил и талант, за който светът май-май не подозира.

Колкото сме свикнали лошите момичета да бъдат мъжкарани и бунтарки, толкова се убеждаваме, че „тихите води са най-дълбоки“.

В действителност актрисата си купува машинка за татуиране от онлайн платформа и използва почивките от заснемането на The Suicide Squad, за да нашари колегите си от филма. Така талантът, който открива още като дете, оставя отпечатък върху каста на продукцията, с която Марго Роби стана популярно лице в киноиндустрията.

DARA като художник

Щастливи сме да разберем, че един от любимите ни артисти на българската поп сцена DARA определено има повече от страхотния си музикален талант. Тя умее да се изразява и с красотата на цветовете, а всичко това научихме от новата кампания на Tuborg. Те поканиха DARA за „един ден в студиото“, което я извади от обичайната музикална среда и предизвика таланта ѝ в арт ателие.

DARA смени листа с бяло платно, микрофона с четка и песента с картина.

Произведението, което се получи определено впечатлява и веднага се превърна в новия лимитиран дизайн на Tuborg, а колаборацията им освен наслада за всички сетива ти дава и възможността да играеш за страхотни награди. Вземи си Tuborg (от каквато опаковка предпочиташ), регистрирай касовата бележка на tuborgpromo.bg и играй за 5 броя iPhone 15 (ако регистрираш бележка за минимум 23 лева) и 20 броя безжични колонки Bang & Olufsen (ако регистрираш бележки за минимум 6 лева). Не знаем за теб, но ние нямаме търпение да усетим целия артистичен вайб, който DARA и Tuborg ни предлагат за новия сезон. Изглежда наистина вълнуващо!

Джони Деп като художник и музикант

снимка: Jim Dyson/Getty Images

Актьорската кариера определено развива страстта и към други изкуства. Джони Деп ни показа, че усетът към музиката и изобразителното изкуство не са му чужди. Преди време той направи изложба с негови картини – автопортрети на публични личности, сред които Хийт Леджър и Боб Марли. Освен картините Джони Деп се оглежда и в китарата си, като наскоро гостува за мащабно шоу в България заедно с бандата си The Hollywood Vampires.

Анджелина Джоли като пилот

снимка: THE TOURIST

Образът на жената воин отговаря досущ на персоната на Анджелина Джоли.

Отвъд филмите актрисата е завършила курсове за пилот.

В момента тя притежава няколко летателни апарата, сред които самолетите Cirrus SR22 и Beechcraft Bonanzaа, както и правоспособност за управление на хеликоптери. Джоли използва лиценза си освен за лични полети, но и за пътувания до бежански лагери и бедствени райони. Освен всичко друго съвсем скоро, тя създаде и нейна модна марка като дизайнер, която обещава да ни разтърси.

Последната книга на великия Педро Алмодовар излиза на български

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *