Модните тенденции в началото на 2019-а, според Pinterest

От социалните медии стигат директно при теб

0 коментара Сподели:

Нямаме кристална топка, но пък имаме данните за това какво се търси най-много в Pinterest последно време и смеем да твърдим, че можем да предвещаем някои модни тенденции, които ще властват тази година.

Ако си мъж и все още не си търсил вдъхновение за това как да носиш часовници, велур и деним, значи си сред малкото потребители на мрежата, които не са го правили. Любовта на жените пък е основно насочена към маратонки, бамбукови чанти и устойчива мода.

Всеки месец повече от 250 милиона души по света откриват идеи в Pinterest, които да изпробват в различни аспекти на живота си като пътуване, уелнес, мода, забавления и др., затова търсенията в тази мрежа могат да се приемат за миродавни и обобщени в подобна класация, която от своя страна да открехва вратата към бъдещето.

Жените са повлияни от устойчивата мода, от дрехи от рециклирани материали, с 24 процента се е увеличил интереса към африикански принтове.

С още по-високи показатели на търсене са и любимите ни „грозни маратонки“, което говори за важността и мястото им сред обувките тази година. Те са увеличили търсенето си в социалната мрежа със зашеметяващите 2,211%, докато бамбуковите чанти са се увеличили с 2,215%.

При аксесоарите овалните слънчеви очила взимат превез над всичко останало с ръст от 591%, докато търсенето на търтъл обеци (с костенурски принт) е нараснало с 679%.

При мъжкия стил старото среща новото и Pinterest твърди, че 2019 ще бъде година на кадифето, тъй като търсенията по тази ключова дума са се увеличили с 507 %, а мъжете смело се интересуват от сака и панталони от подобна материя. Шотландско каре в комбинация с точки, съответно на панталоните и чорапите, също се оказва интересно. (Едно условие – панталоните трябва да са леко скъсени, за да се вижда чорапа)

На предни позиции при резултатите виждаме рокли с паднало или едно рамо, както и светъл деним, като доказателство, че 90-те ще продължават да виреят нейде из стила ни.

Нищо изненадващо, ще кажеш, така че, ако все още не си пробвал няккоя от гореизброените тенденции, имаш време да го направиш, докато все още е обект на интерес и вдъхновение.

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Вдъхнови се със сезонните намаления.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *